Корпус ThermalTake Core P3 Tempered Glass Red Edition (CA-1G4-00M3WN-03) - AT236990 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус ThermalTake Core P3 Tempered Glass Red Edition (CA-1G4-00M3WN-03) - AT236990 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Корпус ThermalTake Core P3 Tempered Glass Red Edition (CA-1G4-00M3WN-03)
Корпус ThermalTake Core P3 Tempered Glass Red Edition (CA-1G4-00M3WN-03)
Корпус ThermalTake Core P3 Tempered Glass Red Edition (CA-1G4-00M3WN-03)
Корпус ThermalTake Core P3 Tempered Glass Red Edition (CA-1G4-00M3WN-03)
Корпус ThermalTake Core P3 Tempered Glass Red Edition (CA-1G4-00M3WN-03)
Корпус ThermalTake Core P3 Tempered Glass Red Edition (CA-1G4-00M3WN-03)

Корпус ThermalTake Core P3 Tempered Glass Red Edition (CA-1G4-00M3WN-03) - AT236990

Код товару: AT236990
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Геймерські, Miditower, ATX, Micro - ATX, Mini - ITX, Слотів розширення - 8, Додатково - Side 3x12/14 см, GPU - до 450 мм, CPU - 180 мм, PSU - 200 мм, 512 x 333 x 470 мм, 11.3 кг, червоний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ThermalTake
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы ATX, Micro - ATX, Mini - ITX
Особливості отверстия для жидкостного охлаждения, вікно на бічній панелі
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы 2 x USB 3.0, наушники)
Спосіб установки вертикальний
Серія ThermalTake Core
Количество внешних отсеков 3.5 2
Количество внутренних отсеков 3.5" 2
Количество внутренних отсеков 2.5 3
Количество слотов расширения 8
Количество и размер установленных вентиляторов Side 3x12/14 см
Установка длинных видеокарт до 450 мм
Максимальная высота процессорного кулера 180 мм
Матеріал корпусу скло, Металл, пластик
Габарити, мм 512 x 333 x 470 мм
Вес, кг 11.3
Максимальная длина БП 200 мм
Колір красный
Опис

Core P3 Tempered Glass Red Edition — це корпус, з відкритою структурою, в який можна розташувати вертикально, горизонтально або просто повісити на стіну. Структура корпусу продумана до останньої дрібниці, що дозволяє втілити в ньому всі найсміливіші ідей при складанні ПК своєї мрії. Чудово підходить для складання ПК з використанням рідинного охолодження, в тому числі і системи все в одному. Є спеціальний кронштейн для установки до двох відеоадаптерів паралельно материнській платі. Це дозволить виглядати ваше збірці максимально привабливо.

Сертифікат Tt LCS

Спеціальним сертифікатом відповідності Tt LCS удостоюються тільки ті продукти від Thermaltake, які задовольняють найвищим вимогам по дизайну, ергономіки і якості охолодження. Наявність сертифіката Tt LCS означає, що продукт готовий до роботи в системі рідинного охолодження, від початкового рівня (системи типу: все в одному) до складних компонентних систем (всі компоненти купуються окремо за бажанням користувача). Продукція з сертифікатом Tt LCS вибір справжнього ентузіаста.

Створений для творців

Розкрийте свій творчий потенціал при складанні комп'ютера своєї мрії разом з корпусом Core P3 Tempered Glass Red Edition. Структура корпусу продумана до останньої дрібниці, що дозволяє втілити в ньому всі найсміливіші ідей. Завдяки відкритій структурі, всі зможуть бачити начинку вашого ПК.

Венртикальная встановлення відеокарти і БЖ

Для того, щоб відеокарта була видна з лицьового боку, потрібно встановити спеціальний кронштейн, який входить в комплект. Підключення до материнської плати в цьому випадку здійснюється за допомогою райзера TT Gaming PCI-E 3.0 Riser Cable, що також входить в комплект. Якщо ж ви хочете блок живлення також встановити вертикально, то для цього в комплекті також є необхідні кронштейни. Така установка блоку можлива при використанні материнської плати з форм-фактором ITX.

*Thermaltake не дає гарантій, що входить в комплект стандартний райзер підходить для будь-якої конфігурації ПК.

3 варіанти інсталяції

Зібраний ПК в корпусі Core P3 Tempered Glass Red Edition можна розташувати вертикально, горизонтально на столі або просто повісити на стіну в якості елементу декору. Який варіант інсталяції не вибрати, ваша збірка завжди буде привертати погляди.

Установка на стіну

В якості опції, корпус можна зафіксувати на стіні. Для цього будуть потрібні додаткові кріплення, що не входять у комплект.

Вигнуте загартоване скло 5 мм

Унікальною особливістю Core P3 Tempered Glass Red Edition є наявність вигнутого на 90° кришталево чистого загартованого скла товщиною 5 мм Таке рішення краще захищає начинку комп'ютера, при цьому, не заважаючи її огляду. В залежності від того, яку частину начинки ПК потрібно краще захистити, скло можна встановити як вертикально, так і горизонтально.

Supreme Hardware Support

Core P3 Tempered Glass Red Edition надає широкі можливості по збірці ПК різного ступеня складності. Можна встановлювати радіатори рідинного охолодження з 120 мм або 140 мм вентиляторами. Або, на місце радіатора або у вільній зоні їх можна встановити пристрої зберігання даних 3.5" або 2.5". Крім цього, всередині самого корпусу є достатньо простору для укладання кабелів і встановлення систем зберігання даних 3.5"/2.5".

Нативна підтримка готових СВО

Core P3 TG нативно підтримує установку систем рідинного охолодження формату все-в-одному й для її встановлення не потрібно додаткових кронштейнів.

Модульний дизайн

Core P3 Tempered Glass Red Edition — це корпус, з відкритою структурою, в якому ви можете встановлювати тільки ті модулі корпусу, які потрібні саме вашому ПК. Це змінює розуміння ідеї «збери сам» на якісно новий рівень. Завдяки такій гнучкості, вам доведеться менше йти на компроміс, збираючи ПК своєї мрії.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані