Комплект Esperanza TK106UA - AT023911 - купити Комплекти (клавіатура + мишка) в Києві й Україні, доступні ціни на Комплект Esperanza TK106UA - AT023911 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комплект Esperanza TK106UA

Комплект Esperanza TK106UA - AT023911

Код товару: AT023911
В наявності
299 грн
Короткий опис:
Тип провідний, Інтерфейс підключення USB, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір комплекту Black, Тип сенсора миші оптичний, Конструкція мембранна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип провідне
Інтерфейс підключення USB
Формат клавиатуры полноразмерная
Тип сенсора мыши Optical Image Stabilizer
Цвет комплекта Чорний
Конструкция мембранная
Количество клавиш 104
Количество кнопок 3
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Додаткові функції симметричная (подходит для левшей)
Виробник Esperanza
Опис

Придбати Комплект Esperanza TK106UA Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комплект Esperanza TK106UA - комплект з клавіатури і миші, який відмінно підходить як домашнього, так і для офісного використання.
Букви і символи нанесені з останньої УФ-технологією і покриті спеціальним захисним шаром, мають високу стійкість до стирання.

Особливості: УФ-технологія гравірування клавіш. Ергономічний дизайн. Висока чутливість. Клавіатура для ПК - це пристрій керування і введення інформації. Найбільш часто вона використовується під час роботи для набору і редагування текстів, введення інформаційних даних і т.п. Саме тому, до вибору клавіатури необхідно підходити з особливою ретельністю і вибирати її не тільки виходячи з вартісних характеристик, але і з точки зору функціональності та комфорту використання.

Комп'ютерна миша - це координатний пристрій введення для управління курсором і віддачі різних команд комп'ютера. Управління курсором здійснюється шляхом переміщення миші по поверхні столу або килимка для миші. Клавіші та коліщатко миші викликають певні дії, наприклад: активація вказаного об'єкта, виклик контекстного меню, вертикальна прокрутка веб-сторінок і електронних документів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані