Планшет Impression ImPAD 111ES FlagHill - AT023983 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Impression ImPAD 111ES FlagHill - AT023983 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Планшет Impression ImPAD 111ES FlagHill

Планшет Impression ImPAD 111ES FlagHill - AT023983

Код товару: AT023983
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 10.1", Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, Тип Початкового рівня, Планшети на Windows, Роздільна здатність 1280 х 800, Вбудована пам'ять 16 ГБ, Операційна система Windows 10 Home,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Impression
Діагональ дисплея 10
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Тип Начального уровня, Планшеты на Windows
Роздільна здатність WXGA (1280 x 800)
Бездротові можливості Wi-Fi
Операційна система Windows 10 Home
Тип матриці IPS
Процесор Intel Atom Z3735F
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі White
Частота процесора 1.83 ГГц
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB, 1 x microHDMI
Підтримка карт пам'яті microSD
Тилова камера 5 Mpx
Фронтальна камера 1.3 Мп
Додатково Стілус, G-Sensor
Вага (г) 750
Колір передньої панелі Чорний
Емкость аккумулятора 8100 mAh
Опис

Придбати Планшет Impression ImPAD 111ES FlagHill Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Планшет Impression ImPAD 111ES FlagHill

Планшет Impression ImPad 111ES FlagHill розроблений спеціально для забезпечення сучасного, цікавого і творчого навчання і поєднує в собі широкі можливості сучасної операційної системи Windows 10, зручність сенсорного екрану, потужність чотирьох ядерного процесора Intel Atom Z3735F.

Планшет виконаний з дуже міцного матового пластика, який не дряпається і на якому не залишаються помітними відбитки пальців. Важливо відзначити, що корпус пило-та вологозахищений за стандартом IP52 і здатний витримати падіння з невеликої висоти. Скромні масогабаритні показники, потужна батарея і великий сенсорний екран планшета максимально відповідають сучасним потребам при самостійному і спільному навчанні.

Комплект поставки планшета включає спеціальну лінзу з тридцятикратним збільшенням, за допомогою якої дитина може отримати базові навички роботи з мікроскопом і вивчати навколишні об'єкти. Також планшет укомплектований стилусом, який призначений для більш точного позиціонування і малювання дрібних об'єктів. В інших ситуаціях високочутливий екран дозволяє з легкістю обійтися пальцем. 

Impression ImPad 111ES FlagHill працює під управлінням знайомої і вдосконаленої Windows 10. Звична і зручна, вона дуже схожа на Windows 7 і містить меню «Пуск». Система має механізм синхронізації, дозволяючи розпочати роботу на домашньому ПК, а закінчити на планшеті. Високої продуктивності також сприяє можливість створювати віртуальні робочі столи і швидко між ними перемикатися. При цьому система добре адаптована для роботи з сенсорним екраном і вміє працювати як в режимі планшета - так і бути повноцінною настільною версією, створюючи додатковий комфорт користувачеві. Ємність вбудованого акумулятора планшета складає 8100 мАг і дозволяє йому пропрацювати до 10 годин в змішаному режимі експлуатації.

ImPad 111ES FlagHill - багатофункціональний пристрій яке об'єднує в собі переваги планшетного ПК і просунутої операційної системи, мобільність і компактність, тривалий час роботи від одного заряду і комплексний захист від зовнішніх впливів. Гаджет буде незамінним помічником у навчанні і допоможе вашій дитині легко і швидко інтегруватися в сучасний цифровий світ.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані