Материнська плата ASRock X370 PRO4 - AT240345 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата ASRock X370 PRO4 - AT240345 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Материнська плата ASRock X370 PRO4
Материнська плата ASRock X370 PRO4
Материнська плата ASRock X370 PRO4
Материнська плата ASRock X370 PRO4
Материнська плата ASRock X370 PRO4

Материнська плата ASRock X370 PRO4 - AT240345

Код товару: AT240345
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Soc - AM4, AMD X370, DDR4, Макс. пам'ять - 64 ГБ, Зовнішні - 1 x VGA, 1 x USB 3.1 Gen1 Type-C, 5 x USB 3.1 Gen1, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 3 x Audio, Внутрішні - 1 x M.2, 1 x Ultra M.2, 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s, ATX, BOX

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASRock
Модель чіпсета AMD X370
Сокет AM4
Форм-фактор ATX
Зовнішні порти 5 x USB 3.1 Gen1, 1 x USB 3.1 Gen1 Type-C, 1 x VGA, 1 x PS/2, 1 x DVI-D, 3 x Audio
Тип оперативної пам'яті DDR4
Слоти розширення 4 x PCI-Eх 2.0 x1, 2 x PCI-Eх 3.0 x16
Призначення звичайна
Кількість роз'ємів, шт. 4
Внутрішні роз'єми і порти 1 x M.2, 1 x Ultra M.2, 1 x TPM, 4 x Sata 6.0 Gb/s
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ
Підтримка RAID 1, 10
Тип BIOS UEFI
Кількість LAN-контролерів, шт 1
Процессорная совместимость AMD Ryzen/A-series
Частота, МГц 2133, 2933 (O.C.), 2667
Поддержка Pixel Shader 5.0
Максимальна роздільна здатність 4096x2160
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC892
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Realtek RTL8111GR
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 1 x USB 3.1 Gen1
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 8 пиновый АТХ 12В
4-пиновый для вентилятора, шт. 3
Прочие коннекторы 1 x RGB LED Header, 1 x Front panel audio connector, 1 x COM port header, 1 x CPU Fan connector, 1 x AMD Fan LED Header, 1 x Power LED and Speaker Header
Підтримка ОС Windows 10 64-bit
Поддержка SLI/CrossFire AMD Quad CrossFireX Technology
Тип поставки BOX
Ширина, мм 224
Высота, мм 305
Опис

Віртуальна реальність чекає!

Приготуйтеся до подорожі в безмежний світ віртуальної реальності! А перед цим переконайтеся, що у вас встановлені всі необхідні пристрої, програми та драйвери. Всі компоненти вашого ПК підключаються до материнської плати, а з комплектом ASRock VR Ready ви отримаєте саме те, про що мрієте! Найвища якість виробу підтверджено всебічними перевірками на стадії розробки. Надійні компоненти і блискавична швидкість роботи забезпечать глибоке занурення в світ ВР. Ми гарантуємо, що з нашими материнськими платами у вас не буде ніяких технічних проблем з віртуальною реальністю!

Для геймерів

Материнські плати з поліпшеною графікою і звуком. Розроблено спеціально для геймерів.

Сталеві роз'єми PCI-E

Сталеві роз'єми PCI-E мають захист, яка виключає інтерференцію сигналу відеокарт. У цих роз'ємах навіть великі і важкі відеокарти будуть встановлені максимально надійно.

Два роз'єму M.2 для SSD

Один з інтерфейсних роз'ємів PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 забезпечує швидкість передачі даних до 32Gb / s, і сумісний з комплектом ASRock U.2 для установки супершвидкісних накопичувачів даних U.2 PCIe Gen3 x4 SSD. Другий роз'єм має швидкість передачі даних до 10Gb / s для пристроїв PCIe Gen2 x2. Обидва роз'єми підтримують пристрої SATA3 6Gb / s M.2.

USB Type-C

Новітня версія роз'єму USB Type-C, що дозволяє вставляти провід в будь-якому положенні.

Покриття 2oz

Плата має додаткові внутрішні шари з високоякісної міді, що забезпечує знижену температуру і підвищену енергоефективність при оверклокінгу.

Дроселі Premium 42A Power Choke

У порівнянні зі звичайними дроселями, нові дроселі преміум-класу від ASRock підвищують струм насичення в 3 рази, забезпечуючи більш надійний вольтаж для материнської плати.

Друкована плата Sapphire Black

Компанія ASRock не залишає без уваги навіть незначні на перший погляд деталі. Справжній глибокий чорний колір друкованої плати Sapphire Black символізує найвищу якість виготовлення і надає особливий настрій дизайну плати.

Друкована плата високої щільності

Новий дизайн друкованої плати знижує зазори між шарами і захищає материнську плату від електричних замикань, викликаних вологістю.

Key Master

Key Master складається з двох утиліт, Sniper Key і Macro Key. Дозволяє створювати макроси для миші і клавіатури, включати снайперський режим, задавати частоту натискання і затримки клавіш.

F-Stream

F-Stream - це програмне забезпечення від Fatal1ty з новим інтерфейсом, новими функціями і поліпшеним набором утиліт!

Digi Power

На відміну від звичайних плат, де застосовуються аналогові схеми харчування, в цій платі використана технологія цифрової широтно-імпульсної модуляції (ШІМ) нового покоління, яка забезпечує більш ефективне і рівномірне живлення CPU, що значно підвищує стабільність і термін служби материнської плати.

Key Master

Key Master складається з двох утиліт, Sniper Key і Macro Key. Дозволяє створювати макроси для миші і клавіатури, включати снайперський режим, задавати частоту натискання і затримки клавіш.

Три монітора

Графіка, графіка, і ще раз графіка! Для тих, хто любить велике зображення, дана материнська плата пропонує підтримку режиму трьох моніторів Triple Monitor. Можна використовувати одночасно три відеоінтерфейсу на задній панелі і підключати монітори, не встановлюючи додаткову відеокарту.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані