Смарт-годинник Apple Watch Series 3 GPS, 38mm Space Grey Aluminium Case with Blac (MTF02GK/A) - AT240563 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник Apple Watch Series 3 GPS, 38mm Space Grey Aluminium Case with Blac (MTF02GK/A) - AT240563 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Смарт-годинник Apple Watch Series 3 GPS, 38mm Space Grey Aluminium Case with Blac (MTF02GK/A)
Смарт-годинник Apple Watch Series 3 GPS, 38mm Space Grey Aluminium Case with Blac (MTF02GK/A)
Смарт-годинник Apple Watch Series 3 GPS, 38mm Space Grey Aluminium Case with Blac (MTF02GK/A)

Смарт-годинник Apple Watch Series 3 GPS, 38mm Space Grey Aluminium Case with Blac (MTF02GK/A) - AT240563

Код товару: AT240563
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - дорослі, Форма годинника - квадратні, Операційна система - Watch OS 5, Сумісна ОС - iOS 11 і вище, Інтерфейси підключення - Bluetooth 4.2, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.32", Тип матриці - OLED, Роздільна здатність - 272x340, Вбудована пам'ять - 8 ГБ, Тип зарядки - бездротова, Час автономної роботи до - 18 годин, Вага - 26 г

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Тип взрослые
Діагональ дисплея 1.32
Совместимая ОС iOS 11 и выше
Захист корпусу від воды
Інтерфейси підключення Bluetooth 4.2
Навигация ГЛОНАСС, GPS
Форма часов квадратные
Операційна система Watch OS 5
Тип матриці OLED
Колір корпусу Чорний
Сенсорний екран да
Тип индикации цифровой, стрелочный
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Тип зарядки безпровідний
Сменный ремешок да
Цвет ремешка Чорний
Роздільна здатність 272x340
Модель процессора Apple S3
Кількість ядер 2
Тип аккумулятора Li-Ion
Время автономной работы до 18 часов
Оснащение альтиметр, Барометр, вбудований мікрофон, гіроскоп, Акселерометр
Уведомления электронная почта, низкий заряд гаджета, социальные сети, события календаря, вызовы, SMS, потеря связи с устройством, напоминания
Матеріал корпусу Металл
Ширина корпуса 33 мм
Высота корпуса 38 мм
Толщина корпуса 11.4 мм
Додаткові функції управление музыкальным проигрывателем, вибрация
Опис

Розумний годинник Apple Watch Series 3 є чудовим інструментом, який суттєво спростить ваше життя. Портативний гаджет Apple розроблений з урахуванням актуальних вимог користувачів.

Саме тому він гармонійно поєднує в собі елегантний і практичний дизайн, ряд інноваційних технологічних рішень, а також широкі функціональні можливості. Пристрій здатний давати вам рекомендації по навантаженнях під час тренувань або протягом дня, відстежувати пульс і багато іншого.

Крім того, смарт-годинник відрізняється реалізованим в ньому потужним мікропроцесором Apple S3, який забезпечує високий рівень швидкодії пристрою. Apple Watch Series 3 здатний мотивувати вас до досягнення нових успіхів у спорті, а також дозволять завжди залишатися на зв'язку.

Залишайтеся на зв'язку. Apple Watch дозволить вам завжди залишатися на зв'язку, без необхідності постійно діставати смартфон. Пристрій буде надавати вам інформативні дані про вашої активності незалежно від того чим саме ви займалися протягом дня. Всі дані відображаються на екрані пристрою у вигляді простих для розуміння графіків.

Реалізований в пристрої функціонал підрахунку кількості кроків і витрачених калорій буде мотивувати вас підтримувати себе в тонусі. Також розумний аксесуар здатний виступати в якості вашого особистого тренера. Дана модель Apple Watch буде кожен день надсилати вам дані про вчорашні успіхи, а також давати поради щодо поліпшення результатів. Також в пристрої передбачений функціонал, які дозволяє ділитися даними про ваші успіхи з іншими користувачами. Для цього вам буде потрібно відкрити доступ до ваших персональних даних довіреним людям.

Подбаює про ваше здоров'я. Смарт-годинник Apple дозволяє стежити за вашим серцевим ритмом, що вкрай важливо не тільки під час занять спортом, але і в повсякденному житті. Пристрій дозволяє встановлювати сторонні додатки, які будуть вам корисні.

Завдяки цьому ви зможете встановити різноманітні корисні додатки, які, наприклад, дозволять вам дотримуватися режиму харчування. Apple Watch Series 3 вимірюють ваш серцевий ритм протягом усього дня. Стандартний додаток «пульс» проінформує вас про почастішання серцебиття, що дозволить вам уникнути небажаних навантажень.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані