Картридж SHARP DX20GTYA Yellow 3K DX2500N (DX20GTYA) - AT024076 - купити Картриджі в Києві й Україні, доступні ціни на Картридж SHARP DX20GTYA Yellow 3K DX2500N (DX20GTYA) - AT024076 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Картридж SHARP DX20GTYA Yellow 3K DX2500N (DX20GTYA)

Картридж SHARP DX20GTYA Yellow 3K DX2500N (DX20GTYA) - AT024076

Код товару: AT024076
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сумісність з пристроями бренду SHARP, Тип лазерний, Колір Yellow, Вид оригінальний, Ресурс друку 3000 стор,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SHARP
Совместимость с устройствами бренда SHARP
Тип лазерний
Колір желтый
Вид оригінальний
Ресурс печати 3000 стр
Опис

Придбати Картридж SHARP DX20GTYA Yellow 3K DX2500N (DX20GTYA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Картридж SHARP DX20GTYA Yellow 3K DX2500N (DX20GTYA)

забезпечить максимальну зручність використання та чудову якість відбитків. Цей картридж із збільшеним ресурсом дозволяє збільшити обсяг друку порівняно з картриджем стандартного обсягу.

Даний картридж із чорним чорнилом дозволяє вивести на друк до 3000 сторінок документів формату A4. Ви можете бути впевнені у винятковій продуктивності цього картриджа, створюючи високоякісні довговічні фотографії та документи професійної якості.

SHARP DX20GTYA Yellow 3K DX2500N розроблений як єдине ціле для оптимальної взаємодії. Цей оригінальний картридж підтримуєнайвища якість друку за високої економічності друкарської техніки Brother. Цей картридж дозволяє витрачати менше часу на завантаження витратних матеріалів та виконувати більше завдань. Купивши цей картридж, Ви завжди будете задоволені результатом.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані