Акустична система Rapoo A500 Green Bluetooth - AT024105 - купити Акустичні системи в Києві й Україні, доступні ціни на Акустична система Rapoo A500 Green Bluetooth - AT024105 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Акустична система Rapoo A500 Green Bluetooth

Акустична система Rapoo A500 Green Bluetooth - AT024105

Код товару: AT024105
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип портативні колонки, Кількість каналів 2.0, Потужність колонок, Вт 6, Живлення акумулятор, Оснащення регулювання гучності, вбудований мікрофон, Інтерфейси NFC, Bluetooth,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Rapoo
Тип портативные колонки
Количество каналов 2.0
Матеріал корпусу пластик
Минимальная частота воспроизведения 20 Гц
Живлення акумулятор
Оснащение регулировка громкости, вбудований мікрофон
Інтерфейси NFC, Bluetooth
Разъемы mini Jack 3.5 mm, USB
Подключение провідне, безпровідне
Максимальная частота воспроизведения 20 кГц
Опис

Придбати Акустична система Rapoo A500 Green Bluetooth Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Портативна акустична система Rapoo A500 Green Bluetooth являє собою мініатюрну колонку, яка може підключатися як через провід, так і по Bluetooth або NFC. Новинка виділяється незвичайною упаковкою: солідна прозора коробка з пластику і тонкого шару алюмінію в підставі.

Завдяки стильній портативної акустиці Rapoo A500, Ви зможете насолоджуватися якісним звучанням своєї музики в будь-якому місці. Якісне звучання. Динаміки портативної акустики Rapoo A500 зроблені з біоволокна. Вони відтворюють м'який і природний звук, який можна слухати нескінченно. Bluetooth 4.0. Насолоджуйтесь музикою, підключивши портативну колонку Rapoo A500 до пристрою з функцією Bluetooth, таких як: смартфону, планшету або ПК. Ви також зможете отримувати голосові виклики через колонку, а також створювати міні-конференції. Швидке NFC-підключення. Створіть Bluetooth-з'єднання з пристроєм, що підтримує технологію NFC. Швидко і просто.

Дротовий і бездротовий режими. Ви можете вибрати один з режимів підключення, бездротової по Bluetooth або провідний по кабелю. Режими легко переключаються. Одночасне підключення двох пристроїв. Портативна колонка Rapoo A500 дозволить Вам підключити одночасно два Bluetooth-пристрої. Обидва пристрої будуть управляти колонкою. Довгий термін служби батареї Всього три години зарядки і багато годин Вашої улюбленої музики. Особливості: два режими роботи: бездротового і дротового. Вбудована NFC-антена. Голосове керування. Робота з декількома Bluetooth-джерелами.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані