Клавіатура Maxxter KB-111-U - AT024182 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура Maxxter KB-111-U - AT024182 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Клавіатура Maxxter KB-111-U

Клавіатура Maxxter KB-111-U - AT024182

Код товару: AT024182
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип провідна, Інтерфейс підключення USB, Конструкція мембранна, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір чорна, Призначення для ПК,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип провідне
Інтерфейс підключення USB
Конструкция мембранная
Формат клавиатуры полноразмерная
Колір черная
Призначення для ПК
Раскладка клавиатуры украинская, русская, английская
Тип підключення провідне
Количество клавиш 104
Виробник Maxxter
Опис

Придбати Клавіатура Maxxter KB-111-U Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура Maxxter KB-111-U
Бюджетна, але при цьому цілком пристойна клавіатура Maxxter KB-111 U. Лаконічний дизайн в чорному кольорі з повнорозмірними клавішами і мінімум габаритів. Прикрасить ваше робоче місце як вдома, так і в офісі. Стандартний USB-інтерфейс забезпечить сумісність з будь-яким сучасним ПК. Клавіатура оснащена отворами для стоку рідини. Її висота регулюється парою стандартних ніжок. "Законні" 104 клавіші і цифровий блок в звичному місці.

Мінімалістичний класичний дизайн і стандартне виконання - все, що потрібно для повсякденного комфортної роботи за комп'ютером. Особливості: стандартна клавіатура. Класичний дизайн. Розкладка: eng, rus, ukr.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані