Материнська плата MSI MAG B365M MORTAR - AT241907 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата MSI MAG B365M MORTAR - AT241907 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Выгодные цены на часы наручные умные, предлагаем вам сделать выбор винчестеры пк и заказать с доставкой в Запорожье.
  • Предлагаем ознакомиться с детектор подлинности валют, либо купюр, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар уничтожитель бумаги, купить с доставкой в Константиновку, рекомендуем вам дом купить, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить стиралку, обратите внимание на строительный фен, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить мат в нашем магазине, а также садовая воздуходувка с доставкой по Бердянску.
Материнська плата MSI MAG B365M MORTAR
Материнська плата MSI MAG B365M MORTAR
Материнська плата MSI MAG B365M MORTAR
Материнська плата MSI MAG B365M MORTAR

Материнська плата MSI MAG B365M MORTAR - AT241907

Код товару: AT241907
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
 
Soc - 1151, Intel B365, DDR4, Макс. пам'ять - 64 ГБ, Зовнішні - 3 x USB 3.1 Gen1, 1 x USB 3.1 Gen1 Type-C, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 2 x PS/2, 1 x HDMI, 3 x Audio, Внутрішні - 1 x M.2, 1 x TPM, 6 x Sata 6.0 Gb/s, Micro-ATX, BOX

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MSI
Модель чіпсета Intel B365
Сокет 1151
Форм-фактор Micro-ATX
Зовнішні порти 1 x USB 3.1 Gen1 Type-C, 3 x USB 3.1 Gen1, 2 x PS/2, 3 x Audio
Тип оперативної пам'яті DDR4
Слоти розширення 2 x PCIe 3.0 x1, 1 x PCI-Eх 3.0 x16
Призначення звичайна
Кількість роз'ємів, шт. 4
Внутрішні роз'єми і порти 1 x M.2, 1 x TPM, 6 x Sata 6.0 Gb/s
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ
Кількість LAN-контролерів, шт 1
Процессорная совместимость 8-е и 9-е поколение Intel Core/Pentium Gold/Celeron
Частота, МГц 2133
Максимальна роздільна здатність 4096x2160
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC892
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Intel I219V
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 1 x USB 3.1 Gen1
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 8 пиновый EАТХ 12В
4-пиновый для вентилятора, шт. 2
Прочие коннекторы 1 x 4-pin RGB LED connector, 1 х Clear CMOS джампер, 1 x Chassis Intrusion connector, 1 x Front panel audio connector, 1 x Serial port connector, 1 x Parallel port connector, 2 x Front panel connectors, 1 x 4-pin CPU fan connector, 1 x 3-pin RAINBOW LED connector
Підтримка ОС Windows 10 64-bit
Тип поставки BOX
Ширина, мм 244
Высота, мм 305
Опис

Материнська плата MSI була розроблена з безліччю інтелектуальних функцій для зручного налаштування і використання, як-от зона захисту штирових виводів, зручне розташування SATA і USB і кілька рішень для охолодження, тож користувачі, що працюють у режимі «Зроби сам», можуть вибрати будь-яку ігрову установку на свій розсуд.

Завоювати поле бою
Материнська плата MAG орієнтована на функціональність і довговічність. Походять від MSI Arsenal GAMING, ця материнська плата беруть свою перевагу від міцної військової техніки та готова до бою.

Mystic Light Extension
Все ще не задоволені прикрасою на екосистемі? Розширення Mystic Light допоможе вам отримати привабливіший спосіб прикрасити ігровий пристрій світлодіодними стрічками, і все це під контролем програми Mystic Light

Залиште охолодження для надійної системи
Охолодження вашого ПК має важливе значення для надійної роботи. Материнська плата MSI відрізняється чудовою потужністю й міцним радіатором. Ми подбали про те, щоб включити достатню кількість заголовків вентиляторів із повним контролем, щоб ви могли охолоджувати свою систему будь-яким зручним для вас способом.

USER FRIENDLY DESIGN
Материнська плата MSI обладнана безліччю зручних і продуманих рішень для користувачів, що працюють у режимі «саморобки». У вашому розпорядженні безліч інструментів для настройки та пошуку несправностей, які дадуть змогу вашій системі піднятися на новий рівень і задовольнити навіть найвибагливіші настройки. Спрощує встановлення власної материнської плати без жодних проблем

Покращена продуктивність
Материнська плата MSI обладнана новітніми рішеннями для ентузіастів і геймерів. Процесор і пам'ять, а також швидке зберігання і швидкість передавання даних через USB.

Продуктивність пам'яті
Оптимізований дизайн компонування й повністю ізольовані схеми пам'яті забезпечують ідеальну стабільність і продуктивність. Вам ніколи не треба буде турбуватися про збій вашої системи під час ігор з MSI DDR4 BOOST.

Охолодження
Високоякісні матеріали та інтелектуальна оптимізація вентиляторів сприяють охолодженню всіх основних компонентів, що є ключем до забезпечення стабільної роботи вашої системи та досягнення оптимальної роботи в будь-який час.

Новітні стандарти зберігання
Материнська плата MSI підтримує всі новітні стандарти зберігання, що дає змогу користувачам під'єднувати будь-які надшвидкі пристрої зберігання. Запускайте гру швидше, завантажуйте рівні швидше й отримуйте реальну перевагу над ворогами.

Звук, який тягне вас у гру
Нагородіть ваші вуха студійною якістю звуку. MSI Audio Boost забезпечує найвищу якість звуку завдяки використанню аудіокомпонентів екстракласу. Це дає вам змогу насолоджуватися захопливим звуком студійної якості, створюючи найзахопливіші відчуття.

Створено вічною якістю
Використання тільки найякісніших компонентів та інтеграція новітніх технологічних інновацій забезпечує найкращий професійний досвід. Ретельне тестування якості в найекстремальніших умовах забезпечує наднадійну, довговічну та високопродуктивну материнську плату.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані