Модуль пам'яті для сервера Transcend DDR4 16Gb (TS2GHR72V4B) - AT242001 - купити Модулі пам'яті до серверів в Києві й Україні, доступні ціни на Модуль пам'яті для сервера Transcend DDR4 16Gb (TS2GHR72V4B) - AT242001 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Быстро и удобно купить набор, обратите внимание на мышка ноутбука, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на ручной степлер мебели, предлагаем вам сделать выбор материнских плат и заказать с доставкой в Одессе.
  • Предлагаем вам товар вытяжка кухонная, купить с доставкой в Краматорск, рекомендуем вам морозильную камеру, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить плоттер в нашем магазине, а также компьютер видеокарта с доставкой по Ивано-Франковску.
  • Предлагаем ознакомиться с диск компютера, либо компьютеру, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Модуль пам'яті для сервера Transcend DDR4 16Gb (TS2GHR72V4B)

Модуль пам'яті для сервера Transcend DDR4 16Gb (TS2GHR72V4B) - AT242001

Код товару: AT242001
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм пам'яті - 16 GB, Частота пам'яті - 2400 MHz, Тип пам'яті - DDR4, CL17, Напруга - 1.2 V, ECC, Registered, для серверів,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Transcend
Тип пам'яті DDR4
Додатково ECC, Registered
Особливості для серверов
Латентність CL17
Примітка в упаковке без оформления, гарантирующей только их безопасную транспортировку., Поставка товара возможна в ОЕМ-версии. То есть, товар может поставляться без сопровождающих материалов и дополнительных компонентов
Опис

Придбати Модуль пам'яті для сервера Transcend DDR4 16Gb (TS2GHR72V4B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Модуль пам'яті для сервера Transcend DDR4 16Gb (TS2GHR72V4B) - це модулі пам'яті з контролем парності та корекцією помилок, а також додатковою функціональністю для забезпечення більшої стабільності (реєстрова буферизована пам'ять), створені за відмінними від стандартів, що використовуються в десктопних продуктах, і сертифіковані. .

Серверні модулі пам'яті Transcend відрізняються повною сумісністю з обладнанням, програмним забезпеченням та діагностичними інструментами комп'ютерних систем, для яких вони спроектовані.

Фіксована специфікація матеріалів, перевірених на сумісність із кожною із систем,забезпечує точну сумісність модулів пам'яті Transcend із сучасними інструментами запобіжної діагностики збоїв серверної пам'яті. Модуль пам'яті для сервера Transcend DDR4 16Gb характеризується підвищеною "стійкістю до відмови".

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані