ПО для роботи з текстом ABBYY FineReader Pro for Mac (ESD) for personal use (FR12PM-FMPL-X) - AT242017 - купити Інше ПЗ в Києві й Україні, доступні ціни на ПО для роботи з текстом ABBYY FineReader Pro for Mac (ESD) for personal use (FR12PM-FMPL-X) - AT242017 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

ПО для роботи з текстом ABBYY FineReader Pro for Mac (ESD) for personal use (FR12PM-FMPL-X)

ПО для роботи з текстом ABBYY FineReader Pro for Mac (ESD) for personal use (FR12PM-FMPL-X) - AT242017

Код товару: AT242017
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип продукту Електронна ліцензія. Кількість ліцензій 1 ПК. Продукт FineReader. Тип користувача Для комерційних організацій

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Количество пользователей 1 ПК
Форма поставки электронный ключ
Виробник ABBYY
Опис

ABBYY FineReader Pro для Mac – програма для розпізнавання тексту, яка переводить зображення документів і будь-які типи PDF-файлів в електронні редаговані формати. Програма визначає і точно відновлює логічну структуру документа в його електронної копії, дозволяючи забути про передруці текстів.

Основні можливості:

  • Сканування паперових документів і їх перетворення в редаговані електронні формати: DOCX, ODT, RTF, XLSX, PDF, PDF/A, PPTX, HTML, EPUB , FB2 і ін.
  • Відтворення логічної структури документа в його електронної копії – програма визначає і відтворює колонтитули, виноски, елементи змісту і т. п.
  • Створення оптимальних за розміром PDF-документів з можливістю пошуку для зберігання документів в електронних архівах.
  • Можливості попередньої обробки зображень, отриманих з цифрової камери, наприклад, виправлення трапецієподібних перекручувань, цифрового шуму, зміни контрастності і т. п.
  • Створення аматорських електронних книг для читання на портативних пристроях.
  • Автоматизація розпізнавання, можливості пакетної обробки і запуску конвертації "за розкладом" — завдяки підтримці програми дій Automator і команд AppleScript.

Неперевершена точність і швидкість розпізнавання
Завдяки вбудованим технологій оптичного розпізнавання тексту ABBYY OCR, ABBYY FineReader Pro для Mac з високою точністю перетворює зображення документів і PDF-файли всіх типів в електронні редаговані формати, зберігаючи ваш час для вирішення інших завдань.

Свобода від переформатування документів
В ABBYY FineReader Pro для Мас вбудована унікальна технологія ADRT, яка аналізує логічну структуру документа і відновлює її електронної копії. Програма визначає розмір шрифту, накреслення та інші особливості форматування, а також відтворює структурні елементи таблиці і діаграми, колонки, заголовки, виноски, колонтитули, номери сторінок і т. п. І ви отримуєте електронну копію документа, ідентичну оригіналу.

Підтримка 189 світових мов
ABBYY FineReader Pro для Mac розпізнає документи на 189 мовах на основі кирилиці, латинського, грецького, вірменського та ієрогліфічного написань, а також автоматичне визначення мови документа. Крім основних європейських мов програма підтримує китайський, японський, корейський та будь-які їх комбінації.

Зрозумілий інтерфейс в стилі Mac OS X
Зручний інтерфейс дозволить вам швидко налаштувати процес розпізнавання. Для вивчення функцій програми не буде потрібно багато часу: зрозумілий інтерфейс допоможе вам у кілька кліків конвертувати документ в редагований формат. При відкритті програма показує вікно «Завдання», у якому ви знайдете набір найбільш частих користувальницьких сценаріїв.

Збереження в популярні формати документів і зображень
Зберігайте результати розпізнавання в зручні для вас формати – текстові документи (DOCX, ODT, RTF), електронні таблиці (XLSX), презентації (PPTX), документи PDF і PDF /A з різними налаштуваннями збереження, HTML файли і формати електронних книг (EPUB і FB2). Ви також можете відправити результат безпосередньо з ABBYY FineReader Pro для Mac додатки Apple Pages, Numbers і інші.

Підтримка зображень, отриманих з цифрової камери або камери мобільного пристрою
Сфотографуйте потрібний вам документ чи інформацію в зручний час та в зручному місці, а потім просто завантажте фотографії в програму. Програма автоматично застосовує необхідні інструменти попередньої обробки для різних типів зображень. А за допомогою редактора зображень ви зможете вручну налаштувати яскравість і контрастність фотографії, виправити перекіс або трапецієвидний спотворення, прибрати цифровий шум, обрізати зайві частини зображення і багато іншого.

Збереження у формат PDF для зберігання і безпечного обміну документами
Програма дозволяє перетворювати відскановані документи або фотографії документів у формати PDF з можливістю пошуку і PDF/A – зручний формат для довгострокового зберігання. Це особливо зручно, коли необхідно зберегти документ в первозданному вигляді, але при цьому зробити його доступним для пошуку і копіювання інформації. Завдяки вбудованій технології MRC-стиснення ваші PDF-документи не займуть багато місця на диску.

Створення особистих електронних книг
Распознавайте книги, наукові статті та навчальні матеріали і перетворюйте їх у зручний для вас формат електронних книг, щоб переглядати їх на портативних пристроях в будь-якому зручному для вас місці.

Підтримка засобів автоматизації від Mac OS X
Благодаря поддержке программы Automator и языка скриптов AppleScript, пользователь может создавать удобные рабочие процессы, включающие распознавание и конвертацию документов, и программа будет выполнять их без его участия. К примеру, можно создать специальную папку, документы из которой будут в определенное время автоматически преобразовываться из PDF в Microsoft Word и сохраняться в нужной директории, или настроить приложение для распознавания снимков с экрана. Для этого нужно просто один раз настроить необходимый рабочий процесс в Automator. Користувачеві навіть не доведеться кожного разу відкривати ABBYY FineReader: програма буде запускатися в автоматичному режимі.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані