Комплект Rapoo N1850 Black - AT024279 - купити Комплекти (клавіатура + мишка) в Києві й Україні, доступні ціни на Комплект Rapoo N1850 Black - AT024279 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комплект Rapoo N1850 Black

Комплект Rapoo N1850 Black - AT024279

Код товару: AT024279
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип провідний, Інтерфейс підключення USB, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір комплекту Black, Тип сенсора миші оптичний, Конструкція мембранна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип провідне
Інтерфейс підключення USB
Формат клавиатуры полноразмерная
Тип сенсора мыши Optical Image Stabilizer
Цвет комплекта Чорний
Конструкция мембранная
Количество клавиш 104
Количество кнопок 3
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Длина шнура 1,5 м
Виробник Rapoo
Опис

Придбати Комплект Rapoo N1850 Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комплект Rapoo N1850 Black складається з мембранної клавіатури і оптичної миші. Клавіатура: підключення: провідне, USB. Тип клавіатури: мембранна. К-ть клавіш: 104. Розмір: 125 х 395 х 20 мм. Довжина кабелю: 1.5 м. Колір: чорний. Мишка: підключення: провідне, USB. Тип миші: оптична. К-ть кнопок: 2 + колесо прокрутки. Розмір: 120 х 60 х 140 мм. Довжина кабелю: 1.5 м. Колір: чорний.

Заснована в 2002 році, компанія RAPOO починала свій шлях з ОЕМной збірки периферії для провідних компаній. В процесі роботи, співробітники RAPOO почерпнули безцінний досвід і кращі якості своїх партнерів, а в 2007 році запустили лінійку периферії під власним брендом. RAPOO прославилися за рахунок застосування інноваційних технологій - саме вони першими застосували революційну бездротову технологію на частоті 2,4 ГГц, представили першу в світі бездротову ігрову мишу V8, перший адаптер одночасно підтримує з'єднання з мишкою, клавіатурою і гарнітурою і багато іншого ідеї, що стали трендами.

А в 2011 році компанія анонсувала лінійку мишей на базі бездротової технології з'єднання з частотою 5,8 ГГц, які характеризуються більш високою якістю зв'язку і терміном автономної роботи без підзарядки. Сьогодні, завдяки створенню повного продуктивного циклу на всіх етапах - від створення концепту периферії і її технічних характеристик, до дизайну упаковки, RAPOO гарантує контроль якості на всіх етапах виробництва.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані