Електробритва Remington R5000 STYLE SERIES - AT242829 - купити Електробритви в Києві й Україні, доступні ціни на Електробритва Remington R5000 STYLE SERIES - AT242829 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Електробритва Remington R5000 STYLE SERIES
Електробритва Remington R5000 STYLE SERIES
Електробритва Remington R5000 STYLE SERIES
Електробритва Remington R5000 STYLE SERIES
Електробритва Remington R5000 STYLE SERIES
Електробритва Remington R5000 STYLE SERIES
Електробритва Remington R5000 STYLE SERIES
Електробритва Remington R5000 STYLE SERIES

Електробритва Remington R5000 STYLE SERIES - AT242829

Код товару: AT242829
В наявності
3 399 грн
Короткий опис:
Роторна, Сухе гоління, 3, Від акумулятора, подвійний ряд лез, відкидний тример з округленими лезами, антибактеріальне покриття бриючих головок, трирівневий індикатор акумулятора, червоний, чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Живлення От аккумулятора
Способ бритья Сухое бритье
Система бритья роторна
Количество бритвенных головок 3
Время работы от аккумулятора 50 минут
Время зарядки аккумулятора 2 часа
Оснащение двойной ряд лезвий, антибактериальное покрытие бреющих головок, откидной триммер с округленными лезвиями, трехуровневый индикатор аккумулятора
Колір Black-Red
Виробник Remington
Опис

Сучасний прилад
Remington R5000 STYLE SERIES - електрична чоловіча бритва з різними видами функцій і можливостей від компанії Remington. Дана модель бритви - роторна завдяки своїм трьом плаваючим лез, які плавно рухаються по шкірі чоловіки і повторюють всі її вигини для кращого видалення дрібного волоса. Цей пристрій призначений як для сухого, так і для вологого типу гоління. Бритва працює також і автономно від акумулятора, заряду вистачає на 50 хвилин. Літієва батарея повністю заряджається за 2 години, але є функція швидкої зарядки за 5 хвилин.

Особливості пристрою
Remington R5000 STYLE SERIES має ряд якісних особливостей. Так, основна насадка бритви має подвійний ряд лез, для ще більш чистого видалення волосся. У комплекті до бритви також йде насадка-стайлер для формування власного стилю і щітка для очищення головок бритви від волосся. Корпус водонепроникний, бритву можна використовувати як на вологу шкіру під душем, так і на суху, якщо знадобиться голитися в поспіху. Плаваючі головки бритви Remington R5000 STYLE SERIES збережуть вашу шкіру без подряпин і подразнень.

Додаткові можливості
Купити Remington R5000 STYLE SERIES можна по досить демократичній ціні. Важлива функція з безпеки: наявність антибактеріального покриття бриючих головок. На корпусі розміщений світловий індикатор контролю заряду акумулятора, він має три рівні, які спалахують різними кольорами. У комплекті з бритвою встановлений відкидний тріммер з округленими лезами для безпечного видалення волосся. Бритва має ергономічну форму, важить всього 490 грам, її зручно тримати в руці і здійснювати маніпуляції.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані