Проектор Viewsonic PRO8520WL - AT024304 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор Viewsonic PRO8520WL - AT024304 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Проектор Viewsonic PRO8520WL

Проектор Viewsonic PRO8520WL - AT024304

Код товару: AT024304
Немає в наявності
Короткий опис:
Роздільна здатність матриці 1280 x 800, Тип для шкіл і вузів, Технологія DLP, Порти і роз'єми 3 x HDMI, 3 x VGA (D-Sub), 3 x RCA, 1 x 3.5 мм, 1 x S-Video, 1 x mini-USB, 1 x USB, 1 x LAN, 1 x Trigger out, 1 x 3D-Sync, 1 x RS232, 2 x 3.5 мм (audio in), Яскравість 5200 (ANSI lm), Підтримка форматів 16:9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Viewsonic
Роздільна здатність матриці WXGA (1280 x 800)
Минимальное проекционное расстояние 1,2 м
Тип для школ и ВУЗов
Технологія DLP
Яркость 5200 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 3 x HDMI, 3 x VGA (D-Sub), 3 x RCA, 1 x 3.5 мм, 1 x S-Video, 1 x mini-USB, 1 x USB, 1 x LAN, 1 x Trigger out, 1 x 3D-Sync, 1 x R
Поддержка форматов 16:9
Контрастность 5000: 1
Колір White
Типы проекции фронтальная
Матрица WXGA
Количество отображаемых цветов 1 млрд
Максимальное проекционное расстояние 11.3 м
Минимальная диагональ изображения 0.76 м
Максимальная диагональ изображения 7.62 м
Коэффициент масштабирования 1.6 x
Строк служби 2000 годин (2500 економ режим)
Общая мощность звука 20 Вт (2 х 10 Вт)
Поддерживаемый стандарт видео SECAM, PAL, NTSC, HDTV (EDTV, SDTV)
Ширина 496.5 мм
Висота 139.8 мм
Глибина 316.24 мм
Уровень шума 33 dB
Опис

Придбати Проектор Viewsonic PRO8520WL Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Проектор ViewSonic Pro8520WL є чудовим рішенням, яке задовольняє вимогам проектування у великих приміщеннях завдяки розміщеним по центру об'єктиву, і широкого спектру налаштувань, таких як вертикальне зміщення об'єктива, 1.6-кратне оптичне збільшення, корекція трапецеїдальних спотворень по горизонталі і вертикалі, а також індивідуальне регулювання кожного з 4 кутів зображення.

Завдяки оригінальній конструкції Flex-In (гнучка установка) модель Pro8520WL поєднує просту форму з високою універсальністю і простотою установки, що робить його ідеальним інсталяційних проектором. Для забезпечення професійних аудіовізуальних характеристик моделі Pro8520WL з яскравістю 5200 люмен і WXGA застосовуються технології SuperColor і SonicExpert. Відмітними особливостями пристрою є двостороння верхня кришка, що

відкривається 4 роз'єми HDMI (1 з яких MHL), а також спеціальний відсік PortAll для розміщення додаткових компонентів HDBaseT (економічний спосіб передачі аудіо - та відеоданих високої чіткості на значні відстані), адаптерів бездротового зв'язку або модулів для інтегрування з ПК.

Герметичний оптичний блок — захист від пилу і забезпечення високої якості зображення
Герметичний оптичний блок запобігає впливу пилу і вологи на освітлювальну систему, гарантуючи високу якість зображення протягом тривалого періоду часу.

Вертикальне зміщення об'єктива
Обертаючи диск, легко керувати функцією зсуву об'єктива для регулювань по вертикалі без якої б то не було втрати оптичного якості. Ця функція забезпечує універсальність при установці проектора в складних умовах, знижуючи кількість обмежень, пов'язаних з місцем розташування.

Ширококутна 1.6-кратне оптичне збільшення
Оснащений об'єктивом з 1.6-кратним оптичним збільшенням проектор забезпечує широкі можливості установки завдяки розширеному діапазону проекційних відстаней. Цей варіооб'єктив також дозволяє проектувати зображення на 60% більше за розмірами порівняно із звичайними проекторами, оснащеними об'єктивом з постійною фокусною відстанню.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані