Проекционный экран AV Screen 3V084MEV - AT243119 - купити Екрани для проекторів в Києві й Україні, доступні ціни на Проекционный экран AV Screen 3V084MEV - AT243119 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Проекционный экран AV Screen 3V084MEV

Проекционный экран AV Screen 3V084MEV - AT243119

Код товару: AT243119
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип: настінні, стельові, моторизовані. Спосіб кріплення: настінно-стельовий. Тип проекції: прямий. Тип конструкції: моторизований. Ширина екрану: 170 см. Висота екрану: 128 см. Формат: 4:3. Matte White.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AV Screen
Тип проекційного екрана моторизовані
Формат проекцiйного екрана 4:3
Діагональ (дюйм) 84
Ширина экрана 170 см
Висота екрану 128 см
Діапазон діагоналі екрану (дюйми) 60 - 80
Діапазон ширина проекційного екрану 161 - 199 см
Спосіб кріплення настінно-стельовий
Тип проекції пряма
Угол просмотра, градусов 160°
Полотно Matte White
Опис

Придбати Проекційний екран AV Screen 3V084MEV Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Проекційний екран AV Screen 3V084MEV призначений для використання з побутовими проекторами довільної роздільної здатності. Виробник гарантує високу якість картинки, мінімальне спотворення кольору та високу контрастність. Ця модель має моторизований привід. Цей екран має покриття Matte White, що дають розсіяне матове відбиття.
Зазвичай підходить всім випадків, коли у приміщенні можна регулювати рівень загальної освітленості. Він рівномірно розподіляє відбите світло, роблячи доступними широкі кути огляду без спотворення кольорів. Установка оформлена у традиційному дизайні. Вона виглядає прогресивно та сучасно. Екран AV Screen 3V084MEV відмінно гармонуватиме з інтер'єром вашого офісу або квартири.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані