Комплект Microsoft Wireless Blue Track Desktop 3050 Ru Ret (PP3-00018) - AT024327 - купити Комплекти (клавіатура + мишка) в Києві й Україні, доступні ціни на Комплект Microsoft Wireless Blue Track Desktop 3050 Ru Ret (PP3-00018) - AT024327 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купить ссд накопитель, обратите внимание на видеокарта компьютера, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на сетевое оборудование, предлагаем вам сделать выбор проектор крепление и заказать с доставкой в Николаеве.
  • Рекомендуем купить оперативку ddr в нашем магазине, а также память компа с доставкой по Ужгороду.
  • Предлагаем вам товар осушитель, купить с доставкой в Чернигов, рекомендуем вам вр, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с 3d пластик, либо геймпад пк, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Комплект Microsoft Wireless Blue Track Desktop 3050 Ru Ret (PP3-00018)

Комплект Microsoft Wireless Blue Track Desktop 3050 Ru Ret (PP3-00018) - AT024327

Код товару: AT024327
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип мультимедійний, бездротовий, Інтерфейс підключення радіо, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір комплекту Black, Тип сенсора миші оптичний, Конструкція мембранна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип мультимедийный, беспроводной
Інтерфейс підключення радіо
Формат клавиатуры полноразмерная
Тип сенсора мыши Optical Image Stabilizer
Цвет комплекта Чорний
Конструкция мембранная
Количество клавиш 105
Количество дополнительных клавиш 21
Количество кнопок 4
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Додаткові функції симметричная (подходит для левшей)
Особливості подставка для рук
Технология сенсора мыши BlueTrack
Виробник Microsoft
Опис

Придбати Комплект Microsoft Wireless Blue Track Desktop 3050 Ru Ret (PP3-00018) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комплект Microsoft Wireless Blue Track Desktop 3050 Ru Ret (PP3-00018)
Бездротова клавіатура і миша це більш функціональний ноутбук і ПК, так як сучасний дизайн даного комплекту поєднує в собі масу зручних функцій. День у день ви будете насолоджуватися елегантним і в той же час професійним дизайном даної клавіатури з м'якою опорою для кистей рук.

При цьому клавіатура Microsoft Wireless наділена функціями, які повністю відповідають її зовнішнім виглядом, - ви зможете насолодитися зручністю клавіш для управління відтворенням аудіо-і відеофайлів, функцією масштабування в один дотик, а також налаштованим гарячими клавішами, які відповідають за доступ до панелі завдань Windows. Ця клавіатура також використовує технологію шифрування Advanced Encryption Standard (AES *), яка розроблена з метою захисту вашої інформації шляхом шифрування даних про натискання клавіші.

Використання технології BlueTrack Technology корпорації Майкрософт забезпечує точність управління практично на будь-якій поверхні, а гумові накладки з боків миші і трохи більша довжина миші забезпечують незрівнянну удобство.1 Крім того, ви можете відійти на відстань до 10 метрів від комп'ютера, зберігши при цьому надійне бездротове підключення .

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані