Монітор ASUS VT168H - AT024338 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор ASUS VT168H - AT024338 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем вам товар модуль памяти, купить с доставкой в Винницу, рекомендуем вам диск, стоимость вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с системная материнская, либо вытяжка кухонная, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на винчестер компьютера, предлагаем вам сделать выбор твердотельные ssd и заказать с доставкой в Каменском.
  • Быстро и удобно купить часы, обратите внимание на фитнес браслет, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить принт в нашем магазине, а также нить 3d принтера с доставкой по Харькову.
Монітор ASUS VT168H

Монітор ASUS VT168H - AT024338

Код товару: AT024338
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1366 x 768, Діагональ дисплея 15.6", Частота оновлення екрану 76 Гц, Тип матриці TN, Тип монітора Сенсорний дисплей, Для дому та офісу, Співвідношення сторін 16:9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Діагональ дисплея 15.6
Максимальна роздільна здатність екрана HD (1366x768)
Тип матриці TN
Покриття глянцеве
Частота оновлення екрану 76 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення DVI, HDMI, VGA
Колір Чорний
Тип монитора Для дома и офиса, сенсорный дисплей
Особливості Замок Кенсингтона, Регулировка наклона
VESA VESA (75x75мм)
Яркость 200 кд/м2
Контрастность динамическая 50 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 90/65
Технологии улучшения изображения Flicker Free, Low Blue Light
Размеры с подставкой 377,8x280,7x189,4 мм
Размеры без подставки 337,8x235,9x44 мм
Вес без упаковки 2.8 кг
Опис

Придбати Монітор ASUS VT168H Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор ASUS VT168H – це висока якість зображення, повний комплект інтерфейсів, чудова ергономіка та мультисенсорний інтерфейс. Завдяки здатності обробляти дотик кількома пальцями одночасно (до 10 натискань), сенсорний інтерфейс цієї моделі є ідеальним засобом взаємодії з орієнтованими на жестове управління додатками Windows 10.

Підтримка Windows 10
VT168N пройшов випробування, які підтвердили його повну сумісність та надійну роботу з операційною системою Windows 10. Він відкриває інноваційні можливості нової операційної системи Microsoft для звичайних користувачів та професіоналів.

Ексклюзивні технології ASUS
Технологія Splendid Video Intelligence забезпечує моментальну зміну налаштувань дисплея відповідно до поточних завдань, щоб отримати максимально якісне зображення. Усього доступно шість режимів, між якими можна легко та швидко перемикатися натисканням на спеціально виділену для цього кнопку.

Універсальний монітор для дому та офісу
VT168H має входи VGA, HDMI, що дозволяє легко підключати його до різних джерел відеосигналу. Елегантна підставка дозволяє змінювати кут нахилу екрана VT168N, а сумісність зі стандартом VESA – встановлювати монітор на стіну. Крім того, ця модель відповідає суворим екологічним стандартам, включаючи RoHS, ENERGY STAR та TCO.

Усунення мерехтіння та фільтрація синього світла
Для зменшення ймовірності появи неприємних симптомів, пов'язаних ізвтомою очей від роботи за комп'ютером фахівці ASUS розробили технологію Eye Care, що включає рішення для усунення мерехтіння екрану і зниження інтенсивності випромінювання в синій складовій видимого спектру. Бездоганна реалізація цієї технології підтверджена сертифікатом лабораторії TV Rheinland.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані