Сканер Contex SD One+ (5300D013007) - AT024393 - купити Сканери в Києві й Україні, доступні ціни на Сканер Contex SD One+ (5300D013007) - AT024393 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Сканер Contex SD One+ (5300D013007)

Сканер Contex SD One+ (5300D013007) - AT024393

Код товару: AT024393
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип протяжний, Датчик зображення CIS, Оптична роздільна здатність 600х600 dpi, Розрядність кольорового сканування 48 біт, Тип підключення USB, Висота 124 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Contex
Тип протяжный
Оптична роздільна здатність 600х600 dpi
Датчик зображення CIS
Розрядність кольорового сканування 48 біт
Тип підключення USB
Висота 124 мм
Ширина 819 мм
Глибина 230 мм
Вага 8.5
Опис

Придбати Сканер Contex SD One+ (5300D013007) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Сканер Contex SD One+ (5300D013007)

— сканер широкоформатний для прямого копіювання формату А0 (24"), кольоровий. Поставляється разом з регульованим стендом і контролером MFP2GO. Не вимагає підключення комп'ютера. Перетворіть свій принтер на унікальний копір. Багатофункціональний сканер

Contex SD One+ – це просте plug-and-play рішення для широкоформатного принтера, у випадках, коли вам необхідно відсканувати, скопіювати зміни, внесені в плани та креслення, та поділитися ними з іншими. Він легко підключається до принтера, економить місце, сумісний з інструментами. Ви можете копіювати і сканувати зображення безпосередньо з сенсорного екранувкладення електронної пошти, FTP, мережа або через USB.

Contex SD One+ характеризується високою якістю зображення у поєднанні з можливістю відстежувати внесені зміни в режимі реального часу, а також дозволяє попередньо налаштовувати функції для щоденних потреб сканування. Ніякого додаткового ПК чи програмного забезпечення не потрібно. Технологія SD Contex Корпуси сканерів SD виготовлені методом гарячого пресування із цільного листа алюмінію. Ця унікальна конструкція у поєднанні з технологіями xDTR, CFR та SIGMA гарантує високу якість сканування з використанням технології CIS. Моделі SD Contex призначені для сканування простої лінійної графіки, карт та інших технічних документів.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані