Датчик руху Ajax MotionProtect /white - AT244015 - купити Датчики руху в Києві й Україні, доступні ціни на Датчик руху Ajax MotionProtect /white - AT244015 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Датчик руху Ajax MotionProtect /white
Датчик руху Ajax MotionProtect /white
Датчик руху Ajax MotionProtect /white

Датчик руху Ajax MotionProtect /white - AT244015

Код товару: AT244015
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Підключення бездротової. Об'єкт детекції рух. Тип сенсора руху піроелектричний. Дальність детектування руху дальність детекції 14 м. Горизонтальний кут детектування руху 88.5 °. Вертикальний кут визначення руху 80 °. Імунітет від домашніх тварин до 20 кг. Тип установки кріплення на стіну. Висота інсталяції від 1,8 м до 2,4 м (рекомендована). Захист від злому Тампере є. Макс. відстань між датчиками і централь 2000 м. Частота передачі 868 МГц. Тип елемента живлення CR123A

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ajax
Тип безпровідний
Объект детекции движение
Тип сенсора движения пироэлектрический
Дальность детектирования движения дальность детекции 14 м
Горизонтальный угол детектирования движения 88.5 °
Вертикальный угол детектирования движения 80°
Иммунитет от домашних животных до 20 кг
Тип установки крепление на стену
Высота инсталляции от 1,8 м до 2,4 м (рекомендуемая)
Макс. расстояние между датчиками и централь 2000 м
Частота передачи 868 МГц
Тип элемента питания 1 x CR123A
Опис

Датчик руху Ajax MotionProtect white (5328) можна використовувати для охорони будь-яких об'єктів: квартир, приватних будинків, дач, офісів, магазинів, складів, виробничих приміщень та ін. Він призначений для виявлення руху людини в приміщенні. Датчик має регульовану чутливість і здатний ігнорувати домашніх тварин вагою до 20 кг і зростом до 50 см. Принцип дії датчика заснований на визначенні інфрачервоного (ІЧ) випромінювання від живої істоти. Спеціальний алгоритм обробки сигналу, що поступає забезпечує додаткову перевірку об'єкта з приводу маси і наявності руху, мінімізує помилкові спрацьовування від домашніх тварин, що переміщаються. Таким чином датчик не реагує на переміщення неживих предметів. Якщо в приміщенні, наприклад, впаде з вішалки куртка, або протяг відкриє міжкімнатні двері, датчик не спрацює. Крім того, датчик має ультрасучасну високонадійну систему зв'язку, що дозволяє йому успішно працювати в межах декількох поверхів бізнес-центру або на відстані до 2000 м на відкритій місцевості від центрального блоку сигналізації.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані