Валіза Heys Edge (S) Gold - AT244383 - купити Дорожні сумки в Києві й Україні, доступні ціни на Валіза Heys Edge (S) Gold - AT244383 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Валіза Heys Edge (S) Gold

Валіза Heys Edge (S) Gold - AT244383

Код товару: AT244383
Немає в наявності
Короткий опис:
Стать - чоловічі, жіночі, Об'єм - 57 л, ручки - мініатюрна зверху, висувна, матеріал - полікарбонат, кількість відділень - 2, вага - 2.8 кг, Колір - золотий

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол мужские, жіночі
Об`єм 57 л
Матеріал поликарбонат
Застежки и замки блискавка
Количество отделений 2
Количество колесиков 4
Колір золотой
Ручки миниатюрная сверху, выдвижная
Висота 53 см
Ширина 41 см
Глибина 23 см
Размер чемодана маленький
Система безопасности замок
Виробник Heys
Вага 2.8 кг
Опис

Валізи Heys Edge виконані з дуже легкого, еластичного і в той же час міцного матеріалу. Завдяки своїм властивостям, полікарбонат композитний (Polycarbonate Composite) стійкий до деформацій (після деформації приймає колишню форму), не розтріскується на морозі, також використовується при виготовленні куленепробивного скла. Найбільш вразливі, кутові частини валізи, захищені додатковими протиударними, металевими накладками.

Валіза Heys Edge (S) відповідає вимогам, що висуваються більшістю популярних міжнародних і внутрішніх авіаперевізників до розмірів ручної поклажі.

Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration або, скорочено, TSA) отримали абсолютне право, з метою безпеки, оглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалися їм підозрілими. Агенти з безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA ключами, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими і неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.

Валіза оснащена чотирма повноповоротними колесами, з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачено рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що в свою чергу сприяє плавному коченню і маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль. Також система дозволяє швидко змінити колеса, без задіяння сервісного центру.

Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності і комфорту користувача.

Можливість збільшити корисний об'єм валізи до 20%, завдяки наявності клапана, розстебнувши спеціальну блискавку по периферії валізи.

Компанія Heys® International Ltd заснована в 1986 році, в передмісті Торонто.

На сьогоднішній день компанія Heys® є синонімом високих стандартів якості, займаючи при цьому лідируючі позиції на світовому ринку в області виробництва високоякісного багажу.

Завдяки застосування дизайнерських рішень Heys® є яскравим і стильним представником сучасних модних тенденцій серед багажу.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані