Мишка Armaggeddon Alien II G7 C.Blue - AT024471 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка Armaggeddon Alien II G7 C.Blue - AT024471 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мишка Armaggeddon Alien II G7 C.Blue

Мишка Armaggeddon Alien II G7 C.Blue - AT024471

Код товару: AT024471
Немає в наявності
Короткий опис:

Кількість кнопок 7, Тип Геймерські, Інтерфейс підключення USB, Роздільна здатність (max) 3200 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера, Тип сенсора оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Armaggeddon
Технологія сенсору PAN 3305
Количество кнопок 7
Тип геймерские (игровые)
Інтерфейс підключення USB
Разрешение (max) 3200 dpi
Тип сенсора оптический
Призначення для компьютера
Разрешение (min) 400 dpi
Вбудована пам'ять 64 Kb
Опис

Придбати Мишка Armaggeddon Alien II G7 C.Blue Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мишка Armaggeddon Alien II G7 C.Blue - стильна комп'ютерна миша. Гумове покриття забезпечує хороший контакт з рукою, Armaggeddon Alien II G7 C.Blue має кнопку зміни роздільної   здатності на льоту, яка дозволяє змінювати його поступово 400-800-1600-3200 cpi. Щоб змінити роздільну здатністб мишки, тепер не потрібно робити паузу у грі. У мишці Armaggeddon Alien II G7 C.Blue є можливість зберігати макроси для подальшого використання на будь-якому комп'ютері, завдяки встановленої пам'яті 64 КБ. Тефлонові ніжки висачайшего якості забезпечують легке ковзання миші по поверхні. У комплект входить запасний набір ніжок.

Особливості мишки: 7 програмованих кнопок; миттєва зміна роздільної здатності: 400/800/1600/3200 cpi; 64 КБ виділеної пам'яті ;. частота кадрів 3600 fps; оптичний сенсор: PAN 3305; прискорення: 30 G; до 130 дюймів в секунду.

Комп'ютерна миша - це пристрій, який перетворює механічне рух в сигнал управління курсором комп'ютера. Традиційно, миша оснащується функціональними кнопками і колесом прокрутки екрану. Вперше, маніпулятор миша для ПК був представлений на виставці в 1968 році, і з тих пір, з розвитком операційних систем Windows і Macintosh, миша дуже сильно змінилася як функціонально, так і технічно.

Від того, наскільки зручна ваша мишка для комп'ютера, залежить комфорт всієї вашої роботи. Вона являє собою периферійний пристрій введення-виведення, який не змогли витіснити навіть повсюдно поширені тачпади.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані