Комплект Rapoo NX1750 Black - AT024474 - купити Комплекти (клавіатура + мишка) в Києві й Україні, доступні ціни на Комплект Rapoo NX1750 Black - AT024474 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комплект Rapoo NX1750 Black
Комплект Rapoo NX1750 Black
Комплект Rapoo NX1750 Black

Комплект Rapoo NX1750 Black - AT024474

Код товару: AT024474
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип провідний, Інтерфейс підключення USB, Формат клавіатури повнорозмірна, Розкладка клавіатури російська, англійська, Колір комплекту Black, Тип сенсора миші оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип провідне
Інтерфейс підключення USB
Формат клавиатуры полноразмерная
Раскладка клавиатуры русская, английская
Тип сенсора мыши оптический
Цвет комплекта Чорний
Конструкция мембранная
Размеры клавиатуры 454x154х30.5
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Питание мыши USB
Размеры мыши 110.3x60.61x37 мм
Длина шнура 1,5 м
Особливості симметричная (для левшей)
Виробник Rapoo
Опис

Придбати Комплект Rapoo NX1750 Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комплект Rapoo NX1750 Black складається з мембранної клавіатури і оптичної трьохкнопковою мишки. Клавіатура: підключення: провідне, USB. Тип клавіатури: мембранна. Кількість клавіш: 104. Розмір: 454 x 154 x 30.5 мм. Довжина кабелю: 1.5 м. Колір: чорний. Мишка: підключення: провідне, USB. Тип миші: оптична. Кількість кнопок: 2 + колесо прокрутки. Розмір: 110.3 x 60.61 x 37 мм. Довжина кабелю: 1.5 м. Колір: чорний.

Клавіатура для ПК - це пристрій керування і введення інформації. Найбільш часто вона використовується під час роботи для набору і редагування текстів, введення інформаційних даних і т.п. Саме тому, до вибору клавіатури необхідно підходити з особливою ретельністю і вибирати її не тільки виходячи з вартісних характеристик, але і з точки зору функціональності та комфорту використання. Комп'ютерна миша - це пристрій, який перетворює механічне рух в сигнал управління курсором комп'ютера. Традиційно, миша оснащується функціональними кнопками і колесом прокрутки екрану.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані