Акустична система LG OK85 - AT246699 - купити Акустичні системи в Києві й Україні, доступні ціни на Акустична система LG OK85 - AT246699 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Акустична система LG OK85
Акустична система LG OK85
Акустична система LG OK85
Акустична система LG OK85
Акустична система LG OK85
Акустична система LG OK85
Акустична система LG OK85
Акустична система LG OK85
Акустична система LG OK85
Акустична система LG OK85

Акустична система LG OK85 - AT246699

Код товару: AT246699
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість каналів - 2.1, загальна вихідна потужність (RMS) - 1000 Вт, інтерфейси - USB, вихід на навушники (3.5 мм), Bluetooth, AUX, мікрофон

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник LG
Тип Акустическая система
Количество каналов 2.1
Мощность колонок, Вт 1000
Мощность сабвуфера, Вт 410
Оснащение DJ Sharing, Karaoke Star, Multi Jukebox
Інтерфейси USB, выход на наушники (3.5 мм), Bluetooth, AUX, микрофон
Подключение AUX, USB, вход для микрофона (6,3 мм), Наушники (3,5 мм), Оптический вход
Габарити 92.5 х 33 х 36 см
Опис
Зробіть звучання об'ємним за допомогою чистого і гучного звуку. Аудіосистема LG XBOOM OK85 запалить будь-яку вечірку. Аудіосистема LG XBOOM OK85 за допомогою 8-дюймового сабвуфера практично ідеально передає низькочастотну музики, яку можна не тільки почути, але й відчути. Створіть настрій вечірки за допомогою вуферів Multi Color Lighting з різнокольоровою підсвіткою, що змінюється під ритм музики. Білі подвійні мерехтливі смуги в поєднанні з синьою і червоною кутовою підсвіткою створять незабутню атмосферу на вашій вечірці.

Музика в будь-який час в будь-якому місці

Аудіосистемою LG XBOOM OK85 оснащена зручними ручками і коліщатками, завдяки яким ви зможете організувати вечірку в будь-якому місці.

Відчуйте себе діджеєм

Відчуйте себе справжнім діджеєм з функцією Pro DJ. ЗА допомогою коліщатка керування створюйте різноманітні звукові ефекти, включаючи ськретчинг, або одним натисканням кнопки включите повторення певної частини доріжки.

Розгойдай вечірку

Будь-яка вечірка стане ще більш запальною за допомогою контролера Party Accelerator. Просто встановіть важіль вгору і вечірка стане ще крутіше – оглушливий біт і яскраве підсвічування не дадуть занудьгувати на танцполі.

Два USB-роз'єму з функцією DJ Sharing

Відтворювати і мікшується аудиотреки з двох різних USB-дисків. З функцією DJ Sharing дуже просто передавати свої мікси на мобільний пристрій.

Karaoke Star

Одним натисканням кнопки можливо заглушити вокал в практично будь пісні або аудіотрек. Функція також дозволяє змінювати тональність доріжки в Відповідно з вашим голосом. Співайте в дуеті зі своїм улюбленим виконавцем, не витрачаючи гроші на фонограму.

Більше голосів – більше веселощів

Ще більше веселощів: міняйте свій голос під час співу за допомогою 18 різних голосових ефектів.

Синхронізація звуку з ТБ

Насолоджуйтесь потужним і збалансованим звучанням улюблених телепередач. Підключіть телевізор до аудіосистеми LG XBOOM OK85 за допомогою оптичного кабелю або по бездротовій мережі. В сумісних телевізорах LG управляти гучністю можна за допомогою телевізійного пульта.

Чим Більше, тим Краще

Функція бездротового об'єднання пристроїв Wireless Party Link дозволяє підключати дві аудіосистеми LG одночасно для створення в 2 рази більше потужного звучання. Крім того, ви можете мікшувати треки за допомогою будь-якої сумісної аудіосистеми LG.

Multi Jukebox

ЗА допомогою мобільних пристроїв до трьох осіб одночасно можуть підключатися до аудіосистеми і створювати плейлист прямо під час вечірки не перериваючи її. Просто виберіть потрібний аудіотрек і додайте його в список відтворення.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані