Морозильная камера Gorenje FH251AW - AT248948 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильная камера Gorenje FH251AW - AT248948 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Морозильная камера Gorenje FH251AW
Морозильная камера Gorenje FH251AW

Морозильная камера Gorenje FH251AW - AT248948

Код товару: AT248948
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Полезный объем морозильной камеры - 245 л, мощность замораживания - 18 кг/сутки, 84.3 см, 100 см, 59.5 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 84.3 см
Тип горизонтальная
Полезный объем морозильной камеры 245л
Ширина 100 см
Спосіб установки отдельностоящая
Глибина 59.5 см
Колір White
Количество отделений 2
Тип отделений корзины
Количество компрессоров 1
Класс энергоэффективности А+
Климатический класс N, SN, ST, Т
Мощность замораживания 18 кг/сутки
Хладагент R600
Особливості освещение, статическая заморозка
Вага 3.4 кг
Уровень шума 41 дБ
Виробник Gorenje
Опис

Приобрети Морозильная камера Gorenje FH251AW Вы можете в компании "А-ТЕХНО", оформив заказ на этом сайте через корзину или позвонив по указанным телефонам.

Ідеальний прилад для постійного використання

Морозильна камера Gorenje FH 251 AW буде відмінним рішенням для заморожування і тривалого зберігання різних продуктів. З її допомогою ви зможете зробити запаси фруктів і ягід, щоб насолоджуватися ними в зимовий час. Також вона прекрасно підійде для заморожування м'яса або риби і їх подальшого зберігання в замороженому стані. Доступна ціна морозильної камери Gorenje FH 251 AW дозволить обзавестися надійним пристроєм для тривалого збереження необхідних продуктів. 

Легка установка 

Морозильна камера Gorenje FH 251 AW має прямокутну форму, що дозволяє встановити її в найбільш зручному для вас місці і ергономічно використовувати простір в приміщенні. Для її установки вам знадобиться тільки вільне місце, яке обладнане точкою доступу до електромережі у вигляді розетки. 

Функціональні можливості морозильної камери Gorenje FH 251 AW 

Морозильна камера Gorenje FH 251 AW є прекрасним варіантом для домашнього використання. Потужності заморожування в 18 кг/24 год цілком достатньо, щоб забезпечити всі ваші потреби. У скриня об'ємом в 245 літрів поміститься велика кількість ягід, фруктів, м'яса або риби, а наявність двох кошиків зробить заморожування і подальше зберігання продуктів зручнішим. Наявність світлодіодного підсвічування зробить доступ до заморожених припасів більш комфортним. Вам не потрібно хвилюватися про те, що всі ваші заготовки розморозяться при відключенні приладу від електричної мережі - морозильна камера Gorenje FH 251 AW здатна підтримувати необхідну температуру до 34 годин.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані