Монітор BENQ XL2430 Dark Grey - AT024977 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор BENQ XL2430 Dark Grey - AT024977 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Монітор BENQ XL2430 Dark Grey

Монітор BENQ XL2430 Dark Grey - AT024977

Код товару: AT024977
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Тип матриці TN, Тип монітора Геймерські, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, Поворотний екран (Pivot), Поворот монітора (Swivel), Замок Кенсингтона0, USB мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BENQ
Діагональ дисплея 24
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Тип матриці TN
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення mic jack?, 4 x USB, 3.5 mm Mini-Jack, 2 х HDMI, DisplayPort, VGA, DVI-DL
Колір Grey
Тип монитора Геймерские
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel), Замок Кенсингтона, USB-концентр
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 1 мс (Gray to Gray)
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 12 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Шаг между пикселами, мм 0.276
Потребляемая мощность в рабочем режиме 50 Вт
Размеры с подставкой 520 x 568 x 199 мм
Размеры без подставки 335 x 568 x 61? мм
Вес без упаковки 7
Опис

Придбати Монітор BENQ XL2430 Dark Grey Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор BENQ XL2430 Dark Grey


Завдяки багаторічному досвіду у розробці професійних ігрових моніторів та світовому співробітництву з легендарними геймерами ми дізналися, що визначає справжній ігровий монітор. Найкращий ігровий монітор дійсно залежить від унікальних функцій і технологій, які впливають на продуктивність монітора. Гра у деталях. Саме тому наші інженери та дизайнери прагнуть кожну деталь у цьому моніторі довести до досконалості, щоб кожен геймер зміг відчути себе чемпіоном. Технологія Motion Blur Reduction Нова технологія Motion Blur Reduction дозволяє зробити картинку, що швидко рухається, бездоганною. Зображеннявиходить ультра-плавним, без розмиття - це важливо для FPS ігор, де кожна мілісекунда на рахунку. Тепер у гравців є все, щоб швидко реагувати у критичних ситуаціях, здобути перевагу над суперником та в результаті забезпечити собі беззаперечну перемогу!

Час відгуку 1 мс GtG. Надшвидкий час відгуку означає чітке відтворення як швидких рухів, так і швидких змін ігрової ситуації, без артефактів і паразитних спотворень, які не тільки дратують, а й можуть перешкодити в грі, адже часто навіть мілісекундна затримка може перетворити успішний напад із засад. закінчиться поразкою. Завантаження ігрових режимів. Завантажте спеціальні ігрові режими, які використовуються професійними гравцями, щоб ви могли відчути якісь можливості перед вамивідкриваються та використовуйте їх у своїй грі. Для того щоб ви завжди були на вершині гри, легендарні гравці планують випустити ще більше цікавих налаштувань.

Компактна підставка для покращення ігрового процесу. Підставка монітора XL2430T наступного покоління вивела ігровий процес на абсолютно новий рівень стабільності та надійності – точні повороти та вібростійкість монітора доведуть вам це. Підставка монітора XL2430T ідеально вирівняна паралельно поверхні столу, а стійка підставки врівноважує вагу монітора. Тому монітор стоїть на підставці дуже стійко. Крім того, зменшено ширину та глибину підставки. Тепер ви стали ближчими до гри як ніколи раніше! Ергономічний дизайн. Стійка підставки виготовлена із міцного матеріалу з покриттям із алюмінієвого сплаву. Також біля монітораXL2430T є зручною ручкою, яка допоможе вам перемістити монітор з одного місця на інше.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані