Антивірус Kaspersky Internet Security 2017 Multi-Device 5 ПК 1год+3мес Base Box (KL1941OUEBS17) - AT025161 - купити Антивіруси в Києві й Україні, доступні ціни на Антивірус Kaspersky Internet Security 2017 Multi-Device 5 ПК 1год+3мес Base Box (KL1941OUEBS17) - AT025161 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Антивірус Kaspersky Internet Security 2017 Multi-Device 5 ПК 1год+3мес Base Box (KL1941OUEBS17)

Антивірус Kaspersky Internet Security 2017 Multi-Device 5 ПК 1год+3мес Base Box (KL1941OUEBS17) - AT025161

Код товару: AT025161
Немає в наявності
Короткий опис:

Продукт Internet Security, Кількість користувачів 5, Об'єкти захисту мобільні пристрої, Тип користувача домашнє використання, для навчальних закладів, Термін дії 1 рік + 3 міс, Тип продукту коробкова версія,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kaspersky
Платформа MS Windows Mobile, Microsoft, Mac OS, iOS, Android
Продукт Internet Security
Тип продукта коробочная версия
Срок действия 1 год + 3 мес
Тип пользователя для домашнего использования, для учебных заведений
Количество пользователей 5
Объекты защиты мобильные устройства
Опис

Придбати Антивірус Kaspersky Internet Security 2017 Multi-Device 5 ПК 1год+3мес Base Box (KL1941OUEBS17) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Kaspersky Internet Security являє собою надійне і зручне рішення для захисту вашого життя в інтернеті, сумісний з Windows, Mac і Android.

Захистіть своє життя в інтернеті
Проактивний хмарна захист у складі нашого рішення надійно захищає від вірусів, троянів, інших шкідливих програм і небезпечних веб-сайтів, а також блокує нав'язливу банерну рекламу* і спам.

Встановіть захист на всі свої пристрої
Яке б пристрій ви ні використовували, ви завжди будете надійно захищені. Крім того, якщо ви втратите планшет або смартфон Android, то зможете знайти і віддалено заблокувати геолокаційних сервісів у складі продукту.

Захистіть свій особистий простір від вторгнень
Ніхто не має права отримувати доступ до ваших персональних даних без вашого відома і використовувати їх в корисливих цілях. Захистіть себе від шахрайства, збору інформації про вас в інтернеті**, підглядання через веб-камеру** і крадіжки даних при підключенні до публічних мереж Wi-Fi.

Забезпечте додатковий захист своїх фінансів
Зловмисники постійно шукають нові можливості для викрадення ваших грошей. Додатковий рівень захисту від шахрайства при користуванні онлайн-банкінгом і здійсненні покупок в інтернеті** допоможе вам забезпечити безпеку своїх коштів.

Захистіть своїх дітей від небезпек інтернету
Діти щодня проводять багато часу в інтернеті, де піддаються різним небезпекам і загрозам. Батьківський контроль допомагає забезпечити безпеку дитини в мережі. Ви можете блокувати небажані сайти і додатки і бути в курсі його публікацій в соціальних мережах.

Отримаєте потужний захист без уповільнення системи
Антивірусний захист не повинна знижувати продуктивність вашого комп'ютера. Наші технології не уповільнюють його роботу: всі перевірки виконуються у фоновому режимі, а оновлення баз і програмних модулів надходять регулярно в невеликому обсязі.

Керуйте своєю безпекою з будь-якої точки
Щоб заощадити час, необхідне для установки комплексної захисту ваших пристроїв, ви створюєте спеціальний обліковий запис на порталі My Kaspersky. Тепер ви можете управляти своїм захистом з будь-якої точки, де є підключення до інтернету.

- Оптимальний набір захисних функцій
- Захист Windows, Mac і Android
- Конфіденційність і захист спілкування
- Додатковий рівень захисту фінансів
-Захист дітей в інтернеті
- Висока швидкість роботи без зниження продуктивності
- Зручне управління захистом

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані