Антивірус Kaspersky Internet Security 2017 Multi-Device 1ПК1год+3мес RenewalCard (KL1941OOABR17) - AT025163 - купити Антивіруси в Києві й Україні, доступні ціни на Антивірус Kaspersky Internet Security 2017 Multi-Device 1ПК1год+3мес RenewalCard (KL1941OOABR17) - AT025163 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Антивірус Kaspersky Internet Security 2017 Multi-Device 1ПК1год+3мес RenewalCard (KL1941OOABR17)

Антивірус Kaspersky Internet Security 2017 Multi-Device 1ПК1год+3мес RenewalCard (KL1941OOABR17) - AT025163

Код товару: AT025163
Немає в наявності
Короткий опис:

Продукт Internet Security, Кількість користувачів 1, Об'єкти захисту мобільні пристрої, Тип користувача домашнє використання, для навчальних закладів, Термін дії 1 рік + 3 міс, Тип продукту скретч-карта,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kaspersky
Платформа MS Windows Mobile, Microsoft, Mac OS, iOS, Android
Продукт Internet Security
Тип продукта скретч-карта
Срок действия 1 год + 3 мес
Тип пользователя домашнее использование, для учебных заведений
Объекты защиты мобильные устройства
Опис

Придбати Антивірус Kaspersky Internet Security 2017 Multi-Device 1ПК1год+3мес RenewalCard (KL1941OOABR17) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Kaspersky Internet Security являє собою надійне і зручне рішення для захисту вашого життя в інтернеті, сумісний з Windows, Mac і Android.

Захистіть своє життя в інтернеті
Проактивний хмарна захист у складі нашого рішення надійно захищає від вірусів, троянів, інших шкідливих програм і небезпечних веб-сайтів, а також блокує нав'язливу банерну рекламу* і спам.

Встановіть захист на всі свої пристрої
Яке б пристрій ви ні використовували, ви завжди будете надійно захищені. Крім того, якщо ви втратите планшет або смартфон Android, то зможете знайти і віддалено заблокувати геолокаційних сервісів у складі продукту.

Захистіть свій особистий простір від вторгнень
Ніхто не має права отримувати доступ до ваших персональних даних без вашого відома і використовувати їх в корисливих цілях. Захистіть себе від шахрайства, збору інформації про вас в інтернеті**, підглядання через веб-камеру** і крадіжки даних при підключенні до публічних мереж Wi-Fi.

Забезпечте додатковий захист своїх фінансів
Зловмисники постійно шукають нові можливості для викрадення ваших грошей. Додатковий рівень захисту від шахрайства при користуванні онлайн-банкінгом і здійсненні покупок в інтернеті** допоможе вам забезпечити безпеку своїх коштів.

Захистіть своїх дітей від небезпек інтернету
Діти щодня проводять багато часу в інтернеті, де піддаються різним небезпекам і загрозам. Батьківський контроль допомагає забезпечити безпеку дитини в мережі. Ви можете блокувати небажані сайти і додатки і бути в курсі його публікацій в соціальних мережах.

Отримаєте потужний захист без уповільнення системи
Антивірусний захист не повинна знижувати продуктивність вашого комп'ютера. Наші технології не уповільнюють його роботу: всі перевірки виконуються у фоновому режимі, а оновлення баз і програмних модулів надходять регулярно в невеликому обсязі.

Керуйте своєю безпекою з будь-якої точки
Щоб заощадити час, необхідне для установки комплексної захисту ваших пристроїв, ви створюєте спеціальний обліковий запис на порталі My Kaspersky. Тепер ви можете управляти своїм захистом з будь-якої точки, де є підключення до інтернету.

- Оптимальний набір захисних функцій
- Захист Windows, Mac і Android
- Конфіденційність і захист спілкування
- Додатковий рівень захисту фінансів
-Захист дітей в інтернеті
- Висока швидкість роботи без зниження продуктивності
- Зручне управління захистом

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані