USB флеш накопичувач Silicon Power 64GB Jewel J06 Blue USB 3.0 (SP064GBUF3J06V1D) - AT025475 - купити USB Flash в Києві й Україні, доступні ціни на USB флеш накопичувач Silicon Power 64GB Jewel J06 Blue USB 3.0 (SP064GBUF3J06V1D) - AT025475 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

USB флеш накопичувач Silicon Power 64GB Jewel J06 Blue USB 3.0 (SP064GBUF3J06V1D)

USB флеш накопичувач Silicon Power 64GB Jewel J06 Blue USB 3.0 (SP064GBUF3J06V1D) - AT025475

Код товару: AT025475
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 64 Gb, Інтерфейс USB 3.1, Тип Підсилений захист корпусу, Високошвидкісні, Суперкомпактні, Матеріал корпусу гума, Колір синій, Фізичні розміри 24 x 16 x 8.5 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Silicon Power
Объем памяти 64 ГБ
Інтерфейс USB 3.1
Тип Высокоскоростные, Повышенная защита корпуса, Суперкомпактные
Матеріал корпусу гума
Колір синий
Физические размеры 24 x 16 x 8.5 мм
Вага 3.6 г
Додатково влаго-, вушко для кріплення до брелка, Пыле-, ударопрочность
Опис

Придбати USB флеш накопичувач Silicon Power 64GB Jewel J06 Blue USB 3.0 (SP064GBUF3J06V1D) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

SP Jewel J06 Silicon Power принципово відрізняються від інших пристроїв своїм незвичайним дизайнерським задумом: по своїм розмірам і вазі вони набагато менше звичайних флеш-накопичувачів, надаючи користувачеві самий зручний та розумний вибір для постійного носіння при собі і роботи «на ходу». Акуратні вигини і витончений блиск корпусу відрізняють Jewel J06 від аналогів на ринку, а використання у виготовленні його корпусу високоякісного пластикового матеріалу забезпечує кращу ступінь захисту від вологи, вібрації та пилу.

• Наявність більш широкого отвори на корпусі дозволяє легко і просто закріпити його на сумці або кільці для ключів, завжди маючи необхідні документи під рукою.
• C міцним і надійним покриттям з гумового матеріалу і високоточною технологією Micro COB (Chip On Board), USB Jewel J06 стійкі до вологи, струсів і пилу, дозволяючи вам працювати зі своєю інформацією з комфортом і зручністю і не турбуватися про збереження ваших даних.
• Оснащений супершвидкісним інтерфейсом USB 3.1 1-го покоління Jewel J06 пропонує користувачам високу продуктивність. Це дозволяє заощадити час при відправці файлів з накопичувача на ваш комп'ютер.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані