Цифровий фотоапарат Canon PowerShot G7X MK II (1066C012AA) - AT025499 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат Canon PowerShot G7X MK II (1066C012AA) - AT025499 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Цифровий фотоапарат Canon PowerShot G7X MK II (1066C012AA)

Цифровий фотоапарат Canon PowerShot G7X MK II (1066C012AA) - AT025499

Код товару: AT025499
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фотокамер Компактні, Розмір матриці 1'', Запис відео 1920 x 1080, 60 к/сек, Оптичний зум 4.2x, Стабілізація цифрова, Бездротовий зв'язок Wi-Fi,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Canon
Тип фотокамер Компактные
Размер матрицы 1''
Запись видео 60 к/сек, Full HD (1920x1080)
Стабилизация цифровая
Оптический зум 4.2x
Число эффективных пикселей 20.1 Mpx
Беспроводная связь Wi-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков DPOF, JPEG
Размер ЖК-экрана 3
Особливості возможность подключения внешней вспышки
Інтерфейси HDMI, micro USB, USB 3.0
Тип питания NB-13L
Колір корпусу Чорний
Линейка Powershot G
Співвідношення сторін 3:2
Процессор обработки изображения DIGIC 7
Минимальное фокусное расстояние 8.8 мм (35 мм эквивалент: 24 мм)
Максимальное фокусное расстояние 36.8 мм (35 мм эквивалент: 100 мм)
Максимальная диафрагма f/1.8-2.8
Режимы работы авто, медленная синхронизация, медленная синхронизация по 2-й шторке, принудительная
Вага 319 г
Матеріал корпусу для металла
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат Canon PowerShot G7X MK II (1066C012AA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий фотоапарат Canon PowerShot G7X MK II (1066C012AA).

Особливості Canon PowerShot G7X MK II:

  • Професійна якість
  • Чіткість
  • Чітке фокусування
  • Безмежні можливості
  • Серійна зйомка
  • Покращена обробка
  • Потужний оптичний стабілізатор
  • Високоточна світлосильна оптика
  • Чудові знімки
Завдяки датчику зображення типу 1.0, светосильному об'єктиву f/1.8-2.8 від Canon і поліпшеному процесору DIGIC 7 ця компактна камера з великою датчиком забезпечує творчу свободу при зйомці фотографій і відео Full HD на рівні цифрових дзеркальних камер.
Насолоджуйтесь чудовими чіткими фотографіями при будь-якому освітленні з системою HS, яка включає датчик зображення CMOS 20,1 МП типу 1.0 із заднім підсвічуванням і потужний процесор DIGIC 7. Світло сильна і високоточна оптика Canon з об'єктивом f/1.8–2.8, 24 мм з зумом 4,2 x і ISO до 12 800 для ідеальних знімків в будь-якій ситуації.

Створюйте ідеально чіткі фото та плавні відео завдяки інтелектуальному оптичному стабілізатору зображення, що еквівалентно 4 щаблям витримки, з технологією стабілізації зображення Dual IS Sensing. Створюйте якісні знімки у форматі JPEG при слабкому освітленні завдяки поліпшеному процесору DIGIC 7 та оцініть вбудовані функції корекції дифракції і автоматичної корекції яскравості, як у камер серії EOS. Домагайтеся ідеально точного фокусування у режимі ручного фокусування з посиленням контурів зображення або використовуйте сенсорне автофокусування для створення кінематографічного ефекту.

Записуйте неймовірно плавне відео на максимальному зумі навіть при панорамуванні або на ходу з поліпшеним режимом Dynamic IS по 5 осях для компенсації тремтіння камери і автоматичним рівнем для ідеально рівного горизонту.
З легкістю знімайте відео професійної якості в форматі Full HD 60p, не обмежуючи свою творчу свободу завдяки можливості вибору частоти кадрів -- 24, 25, 30, 50 і 60 кадрів/сек.

Ловіть спонтанні моменти завдяки моментальній готовності камери до роботи та швидкісному автофокусуванню по 31 точці або використовуйте інтервальну зйомку зі швидкістю 8 кадрів/сек. навіть у форматі RAW.
Не обмежуйте свою свободу творчості — керуйте налаштуваннями діафрагми, витримки та ISO в ручному режимі відеозйомки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані