Принтер етикеток Godex RT-860i (600dpi) (7946) - AT025544 - купити Принтери етикеток в Києві й Україні, доступні ціни на Принтер етикеток Godex RT-860i (600dpi) (7946) - AT025544 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Выгодные цены на бесперебойные источники питания, предлагаем вам сделать выбор диск ssd пк и заказать с доставкой в Павлограде.
  • Рекомендуем купить кривой в нашем магазине, а также реальной виртуальности с доставкой по Тернополю.
  • Предлагаем ознакомиться с системы умный дом, либо моноблоков, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить джойстик комп, обратите внимание на оперативка компьютера, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар пылесос листьев, купить с доставкой в Киев, рекомендуем вам моноблока, цена вас приятно удивит.
Принтер етикеток Godex RT-860i (600dpi) (7946)

Принтер етикеток Godex RT-860i (600dpi) (7946) - AT025544

Код товару: AT025544
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Технологія друку термотрансферна, Інтерфейси підключення USB, RS-232, Ethernet, Роздільна здатність 600 dpi, Тип настільний, Тип друку чорно-білий, Максимальна ширина друку 105.6 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Godex
Інтерфейси підключення USB, RS-232, Ethernet
Технологія друку термотрансферная
Роздільна здатність 600 dpi
Тип настольний
Максимальная ширина печати 105.6 мм
Максимальная длина печати 381 мм
Минимальная ширина этикетки 15.25 мм
Максимальная ширина этикетки 60 мм
Швидкість друку 76.2 мм/с
Тип риббона Wax/Resin, Wax, Resin
Диаметр внутренней втулки ролика риббона 12.7 мм
Внешний диаметр ролика риббона 40 мм
Максимальная длина риббона 110 м
Ширина риббона 110 мм
Управление 3.2” touch screen LCD
Датчики регулируемый датчик на отражение, датчик черной метки
Программные языки GZPL, GEPL, EZPL
Процесор 32-битный
Джерело живлення 110 - 220 В
Індикація 3.2” touch screen LCD
Розміри 210 x 280 x 186 мм
Вага 3
Колір Чорний
Минимальная ширина печати 4 мм
Опис

Придбати Принтер етикеток Godex RT-860i (600dpi) (7946) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Принтер етикеток Godex RT-860i (600dpi) (7946)


Принтер друкує дрібні штрих-коди, якісні зображення та тексти з роздільною здатністю 600 dpi на паперових, тканинних, поліпропіленових та інших носіях за допомогою риббону. Принтер також має можливість друкувати на суцільній стрічці без підкладки, з шаром, що клеїть.

Godex RT-860i - зручність та продуктивність
Результат інженерної думки – система калібрування етикетки за допомогою однієї кнопки. Вона розташована на панелі керування та дозволяє працювати з принтером просто та швидко. За допомогою принтера Godex RT-860i можна друкувати ювелірні бірки. Простота завантаження рулону етикеток, установкибарвної стрічки, зрозуміла панель управління та великий 3.2-дюймовий LCD-дисплей додають продуктивності в роботі. Швидкість друку принтера – 4 дюйми в секунду (104 мм).

Великий обсяг оперативної та флеш-пам'яті, потужний 32-розрядний вбудований RISC-процесор, уможливлює використання принтера в локальних комп'ютерних мережах. Можна вільно завантажувати та утримувати в пам'яті необхідні шрифти, тексти, зображення, штрих-коди. За допомогою звичайного драйвера операційної системи додатково встановлюється програма 1С, яка сама проводитиме друк етикеток.

Флеш-пам'ять принтера має три мови програмування. Автоматичне перемикання GEPL/EZPL/GZPL, дає можливість використовувати різні ПЗ, які призначені для принтерів Eltron/Zebra. Під прозорою кришкою, вбудований сенсорний датчик,відповідає за розпізнавання матеріалу. Він оберігає його від вологості, а також механічних пошкоджень.

Переваги перед іншими принтерами такого класу очевидні. Це вбудовані модулі зі стандартними портами для зв'язку з комп'ютером - USB, USB Hos, RS232 дозволяють підключити сканер штрих-коду, клавіатуру та інтернет. А вбудований модуль Ethernet за допомогою роз'єму типу RJ 45 забезпечує роботу всіх функцій класичного принт-сервера. Налаштування принт-сервера та дистанційне керування виконуються за підтримки утилітою Godex Net Setting.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані