Цифровий диктофон OLYMPUS V415131BE000 - AT025549 - купити Мікрофони в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий диктофон OLYMPUS V415131BE000 - AT025549 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Цифровий диктофон OLYMPUS V415131BE000

Цифровий диктофон OLYMPUS V415131BE000 - AT025549

Код товару: AT025549
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм вбудованої пам'яті 8192 Мб, Слот розширення пам'яті microSD/microSDHC, Живлення 2 х ААА Ni-MH акумулятора, Колір корпусу чорний, Фізичні розміри 111.5 x 39 x 18 мм, Вага 77 г,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Объем встроенной памяти 8192 Мб
Слот розширення пам'яті microSD/microSDHC
Живлення 2 х ААА Ni-MH акумулятора
Колір корпусу Чорний
Физические размеры 111.5 x 39 x 18 мм
Вага 77 г
Виробник OLYMPUS
Опис

Придбати Цифровий диктофон OLYMPUS V415131BE000 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Цифровий диктофон OLYMPUS V415131BE000

Нова серія VN-PC для тих, хто віддає перевагу інтуїтивно зрозумілому управлінню з тривалою роботою акумулятора.

Стерео якість кожного запису
Стерео мікрофон з шумозаглушенням і радіусом охоплення 90 ° дозволить вам відобразити навіть найдрібніші деталі зустрічі. Незалежно від того, де знаходиться спікер і в якому напрямку розташований мікрофон.

Оптимальне налаштування для вас.
Для того, щоб зробити прослуховування записів більш комфортним, режим Intelligent Auto Mode автоматично налаштовує рівень звуку від різних джерел, роблячи їх максимально близькими по гучності. Коли спікер говорить дуже голосно, диктофон зменшує рівень вхідного сигналу, а для м'яких голосів рекордер збільшує рівень вхідного сигналу - завжди забезпечуючи один рівень гучності.

Створений для початківців користувачів. Так само, ідеально підходить для просунутих користувачів.
З двома різними режимами відображення, ви можете використовувати диктофон, навіть якщо ви новачок. Простий режим відображає тільки основну інформацію великим шрифтом і обмежує варіанти меню для часто використовуваних функцій. Для просунутих користувачів, повна функціональність пунктів меню доступна в звичайному режимі.

Простий спосіб для збереження даних.
Зберігати дані легко і зручно за допомогою вбудованого USB-роз'єму. Вставте USB до ПК або Mac і передайте голосовий запис з пристрою на жорсткий диск комп'ютера. Ви також можете використовувати його, як запам'ятовуючий пристрій USB для обміну документами.

Високоякісний пристрій для диктування, аудіо-рекордер, записна книжка — три в одному
Незалежно від ваших потреб, у формальній або неформальній обстановці, новий диктофон поєднує в собі високу продуктивність, стерео запис зі смарт-функціональністю. Це не тільки робить його приємним, але і простим у використанні в будь-якій ситуації.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані