Офісний додаток Microsoft Office365 Personal Russian Sub 1YR Central/Eastern Euro Onl (QQ2-00548) - AT025578 - купити Офісні програми в Києві й Україні, доступні ціни на Офісний додаток Microsoft Office365 Personal Russian Sub 1YR Central/Eastern Euro Onl (QQ2-00548) - AT025578 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем ознакомиться с ссд пк, либо пульверизатор электрический, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар аккумулятор, купить с доставкой в Константиновку, рекомендуем вам ибп дома, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить картриджи дешево в нашем магазине, а также заклепочники ручные с доставкой по Черкассам.
  • Быстро и удобно купить регистратор, обратите внимание на компьютерный руль, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на считыватель банковских, предлагаем вам сделать выбор материалы 3d принтера и заказать с доставкой в Житомире.
Офісний додаток Microsoft Office365 Personal Russian Sub 1YR Central/Eastern Euro Onl (QQ2-00548)

Офісний додаток Microsoft Office365 Personal Russian Sub 1YR Central/Eastern Euro Onl (QQ2-00548) - AT025578

Код товару: AT025578
Немає в наявності
Короткий опис:
Версія Office Office 365 Personal, Продукт Microsoft Office 365, Платформа MS Windows, Mac OS, Призначення для домашнього використання, Тип продукту коробкова версія, Тип ліцензії підписка 1 рік,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Версия Office Office 365 Personal
Продукт Microsoft Office 365
Платформа MS Windows, Mac OS
Призначення для домашнего использования
Тип продукта коробочная версия
Тип лицензии подписка 1 год
Язык интерфейса русская
В пакет входят программы Microsoft Office Word, Microsoft Office PowerPoint, Microsoft Office Outlook, Microsoft Office OneNote, Microsoft Office Excel,
Виробник Microsoft
Опис

Придбати Офісний додаток Microsoft Office365 Personal Russian Sub 1YR Central/Eastern Euro Onl (QQ2-00548) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Програмна продукція Microsoft Office 365 Personal Russian Sub 1YR Central/Eastern Euro Onl (QQ2-00548)

Включає в себе
- Передплата на 1 рік
- Установка на одному ПК або Mac, одному планшеті (наприклад, iPad або під управлінням Android або Windows) і одному смартфоні. Потрібен Office для 5 користувачів? Спробуйте Office 365 Home!
- Повноцінні встановлювані додатки Word, Excel, PowerPoint, Outlook та інші Office 2016.
- 60 щомісячних хвилин Skype і 1 ТБ місця в хмарному сховищі протягом 1 року для кожного користувача.
- Доступ до оновлень без зайвих витрат.

Основні функції

Творчість
Office 365 містить останні повні версії програм Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook та інших, які можуть бути завантажені безпосередньо на всі ваші пристрої. Ви можете продовжувати роботу навіть в автономному режимі. Усі інструменти, до яких ви звикли, тепер оптимізовані для ще більш високої продуктивності, а також для спільної роботи.

Співпраця
Отримайте максимум від Office, встановивши його на 5 ПК або Mac, 5 планшетів (включаючи iPad, планшети на Windows або Android) і 5 телефонів — працюйте як, коли і де вам зручно. Вміст і форматування не змінюються, тому документи, відредаговані на смартфонах, відмінно виглядають на ПК або Mac.

Рух
Office 365 створений для командної роботи. Поділіться перевагами підписки на службу Office 365 зі своєю сім'єю. Кожна установка дає право на 1 ТБ місця в службі OneDrive, що в сумі дає до 5 ТБ на користувача. Поділіться перевагами підписки на службу Office 365 для дому з членами своєї сім'ї (до 4). проста установка на домашніх пристроях, 1 ТБ додаткового місця в інтернет-сховище користувача, 60 хвилин Skype на міжнародні дзвінки щомісяця. Ви також можете створювати, редагувати і коментувати документи в режимі реального часу і в рамках командної роботи, де б не були ваші колеги — за сусідніми дверима або на іншому кінці світу.

Завжди свіжа версія
Купуючи підписку Office 365, ви отримуєте самі останні версії ПЗ і доступ до оновлень, відразу після їх виходу, без додаткової плати. Крім того, оновлення можна застосовувати відразу після їх випуску без будь-яких додаткових витрат. Ви самі приймаєте рішення про те, чи потрібно оновлювати програми.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані