Материнська плата ASUS M5A78L-M PLUS/USB3 - AT025664 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата ASUS M5A78L-M PLUS/USB3 - AT025664 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Материнська плата ASUS M5A78L-M PLUS/USB3

Материнська плата ASUS M5A78L-M PLUS/USB3 - AT025664

Код товару: AT025664
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Модель чіпсета AMD 760G/SB710, Сокет Socket AM3+, Зовнішні порти 3 x Audio, 1 x HDMI, 2 x PS/2, 1 x DVI, 1 x Dsub, 4 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, 1 x RJ-45 LAN, Форм-фактор Micro-ATX, Тип оперативної пам'яті DDR3, Слоти розширення 1 x PCI-Eх 2.0 x16, 1 x PCI-Eх 2.0 x1, 1 x PCI,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AMD, ASUS
Модель чіпсета AMD 760G/SB710
Сокет AM3+
Форм-фактор Micro-ATX
Зовнішні порти 1 x DVI, 2 x PS/2, 2 x USB 3.0, 3 x Audio, 4 x USB 2.0
Тип оперативної пам'яті DDR 3
Модель вбудованої графіки Radeon HD 3000
Слоти розширення 1 x PCI, 1 x PCI-Eх 2.0 x1, 1 x PCI-Eх 2.0 x16
Призначення звичайна
Кількість роз'ємів, шт. 4
Внутрішні роз'єми і порти 6 x Sata 6.0 Gb/s
Тип BIOS Ami
Вид для компьютера
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость AMD AM3+ FX/Phenom II/Athlon II/Sempron 100 Series Processors
Тип системной шины Direct Media Interface (DMI)
Максимальная скорость системной шины 2.0 ГТ/с
Частота, МГц 1066, 1333, 1600 (O.C.), 1800 (O.C.), 1866 (O.C.)
Максимальный объем памяти, Мб 1024
Максимальна роздільна здатність 2560 x 1600
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Realtek RTL8111H
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 2-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый EATX
Питание 12В 4 пиновый ATX 12В
Прочие коннекторы 1 x Front panel, 1 x Internal speaker connector, 1 x LPT header, 1 x S/PDIF out header, 1 x System panel, 1 х Clear CMOS джампер
Тип поставки BOX
Опис

Придбати Материнська плата ASUS M5A78L-M PLUS/USB3 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Asus M5A78L-M PLUS/USB3 — недорога micro-ATX плата з якісною аудіопідсистема і високошвидкісним інтерфейсом USB 3.0.

Підтримка процесорів AMD для роз'єму AM3+
Дана материнська плата підтримує багатоядерні процесори AMD для сокета AM3 з кешем третього рівня (в тому числі виготовлені за технологією 32 нм) і забезпечує прекрасні розгінні можливості при зниженому енергоспоживанні. Вона забезпечена системною шиною HyperTransport 3.0 (5200 мегатрансферов в секунду) і працює з двоканальної пам'яті DDR3.

Контролер EPU
Спеціальний енергетичний процесор від ASUS автоматично визначає ступінь завантаження системи і оптимізує її енергоспоживання в режимі реального часу. Він автоматично регулює параметри роботи процесора, відеокарти, жорстких дисків, системи охолодження процесора і корпусних вентиляторів, заощаджуючи електроенергію та ваші гроші!

Захист від сплесків напруги
Дана материнська плата забезпечена спеціальним захистом від сплесків напруги, які можуть пошкодити компоненти комп'ютера.
1. Моніторинг живлячої напруги в режимі реального часу.
2. Активний захист материнської плати і системи від сплесків напруги.

Захист від електромагнітного випромінювання
Завдяки спеціальній конструкції материнської плати забезпечується покращений захист користувача від впливу електромагнітного випромінювання.
1. Спеціальний дизайн плати мінімізує електромагнітне випромінювання.
2. Використання спеціального екранування сприяє зменшенню випромінювання.

Захист від статичної електрики
ESD Guards В момент підключення/відключення периферійних USB-пристроїв існує ризик виникнення електростатичного розряду, який може стати причиною серйозної несправності в комп'ютері. Технологія ASUS ESD забезпечує надійний захист у всіх вузлах системи, найбільш схильних до впливу статичної електрики.

Підтримка інтерфейсу USB 3.0
Новий стандарт USB 3.0 забезпечує передачу даних зі швидкістю 4,8 Гбіт/с. USB 3.0 розроблений для підключення до системи компонентів і периферійних пристроїв нового покоління – він працює в 10 разів швидше інтерфейсу USB 2.0 і назад сумісний з ним.

FAN X-pert
ASUS Fan Xpert автоматично регулює швидкість обертання кулера процесора і корпусу в залежності від завантаження системи і температури навколишнього середовища, забезпечуючи безшумну роботу системи. Щоб домогтися ефективного охолодження і безшумної роботи системи, ви можете скористатися запропонованими профілями.

Функція EZ Flash 2
Оновлення BIOS без завантаження ОС
EZ Flash 2 – зручна програма для оновлення BIOS материнської плати. Достатньо лише до завантаження операційної системи запустити її з флеш-диска з інтерфейсом USB і зробити кілька кліків миші – додаткові диски або спеціальні програми, що запускаються з-під ОС, вам не знадобляться.

Восьмиканальний HD-звук
Вбудований у материнську плату 8-канальний аудіокодек формату High Definition Audio підтримує виведення звуку у форматі 192 кГц/24 біта, вміє розпізнавати тип підключених пристроїв, перепризначувати входи-виходи і працювати одночасно з декількома аудіо-потоками. Це означає, що можна одночасно, наприклад, спілкуватися з другом по гарнітурі і грати в комп'ютерну гру з багатоканальним звуком – і все це на одному комп'ютері!
* Для реалізації восьмиканального звуку підключіть внутрішній аудіо-роз'єм материнської плати до аудіо-модулю відповідного системного блоку.

Сумісність зі стандартом ErP
Дана материнська плата відповідає вимогам Європейського союзу до енергоспоживаючих продуктів. Компанія ASUS ставить своєю метою розробку екологічних та енергоефективних продуктів з малим «вуглецевим слідом» і мінімальним впливом на навколишнє середовище.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані