USB вентилятор Xiaomi Mi portable Fan White (Fan White) - AT025752 - купити Аксесуари різні в Києві й Україні, доступні ціни на USB вентилятор Xiaomi Mi portable Fan White (Fan White) - AT025752 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

USB вентилятор Xiaomi Mi portable Fan White (Fan White)

USB вентилятор Xiaomi Mi portable Fan White (Fan White) - AT025752

Код товару: AT025752
Немає в наявності
Короткий опис:
Особливості 25.8 дБ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Особливості 25.8 дБ
Опис

Придбати USB вентилятор Xiaomi Mi portable Fan White (Fan White) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаним телефоном

Mi Fan — це портативний USB-вентилятор від компанії Xiaomi. Мобільний міні-вентилятор зручний для захисту від літньої спеки, особливо для тих, хто живе на півдні. Його так само оцінять мандрівники, змушені довго проводити час в задушливому транспорті. Або офісні працівники, хто просто хоче трохи охолодитися під час роботи за комп'ютером.

Mi Fan являє собою пластиковий пасивний пристрій, який працює як звичайний маленький вентилятор при підключенні до USB-роз'єм. Самі лопаті від'єднуються від USB ніжки, що дозволяє компактно і зручно транспортувати вентилятор. В якості матеріалів корпусу використовується пластиковий сплав. Він гнучкий, як силікон, і в той самий час відмінно тримає віддану йому форму. Що примітно, рівень шуму, створюваний пропелером вентилятора, не перевищує 25.8 дБ, що порівнянно по відчуттях з шумом вітру. Це означає, що Mi Fan працює дуже тихо. Тому, робота девайса не буде дратувати і не відволікатиме вас від вашої власної роботи.

Пристрій не має власних елементів живлення. Тому Mi Fan можна приєднувати до комп'ютера, портативної батареї і будь-якого іншого девайсу, який має USB порт. Вам не потрібно хвилюватися про те, щоб «прогодувати» пристрій. Незважаючи на активну роботу, міні вентилятор абсолютно не ненажерливий. Він споживає тільки самий мінімум ресурсів вашого девайса. Наприклад, живлячись від Mi Power Bank (16.000 маг) вентилятор здатний пропрацювати цілих 62 години.

Міні вентилятор — невеликий, гнучкий і абсолютно безпечний для людини. Його зручно носити з собою, так як габарити дозволять йому «загубитися» навіть в маленькій жіночій сумочці. Він підходить як для всіх сумісних мобільних пристроїв, включаючи портативні батареї. Міні вентилятор буде гарним, практичним помічником кожного спекотного дня.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані