Чохол до моб. телефона DIGI для Bravis A501 Bright - Back case(white) (6275990) - AT025962 - купити Чохли для мобільних телефонів в Києві й Україні, доступні ціни на Чохол до моб. телефона DIGI для Bravis A501 Bright - Back case(white) (6275990) - AT025962 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Чохол до моб. телефона DIGI для Bravis A501 Bright - Back case(white) (6275990)

Чохол до моб. телефона DIGI для Bravis A501 Bright - Back case(white) (6275990) - AT025962

Код товару: AT025962
Немає в наявності
Короткий опис:
Сумісність з брендом Bravis, Тип чохла для телефону книжка, Матеріал штучна шкіра, пластик, Захист корпусу часткова, Призначення модельний, Сумісність з моделями Bravis A501,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність з брендом Bravis
Тип чохла для телефону книжка
Матеріал пластик, искусственная кожа
Захист корпусу часткова
Призначення модельный
Сумісність з моделями Bravis A501
Колір White
Виробник DIGI
Опис

Придбати Чохол до моб. телефона DIGI для Bravis A501 Bright - Back case(white) (6275990) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Чохол для моб. телефону DIGI

для Bravis A501 Bright

Back case виготовлений з якісних синтетичних матеріалів, не ковзає в руках і не залишає відбитків, надійно кріпиться замість задньої кришки смартфона накладкою з міцного полікарбонату. На чохлі є отвори для динаміка, камери і спалаху, кнопки не закриті і залишаються у вільному доступі. Внутрішній матеріал м'який, не дряпає екран пристрою, надійно захищаючи від зовнішніх джерел пошкоджень. Використовуючи даний чохол, ви значно збільшуєте термін придатності свого гаджета. Адже саме за допомогою нього можна забезпечити надійний захист телефону від всіляких пошкоджень, які можуть виникнути в процесі експлуатації. Вишуканий зовнішній вигляд підкреслить Ваш стиль, а якісні матеріали довго Вам прослужать.

Основні характеристики:
- замість задньої кришки смартфона;
- якісні синтетичні матеріали;
- не ковзає і не залишає відбитків;
- вирізи під камеру, динаміки і спалах, кнопки у вільному доступі;
- м'яке внутрішнє покриття.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані