Клавіатура Aula Mechanical Demon King (6948391233178) - AT026171 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура Aula Mechanical Demon King (6948391233178) - AT026171 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Рекомендуем купить ветродуй в нашем магазине, а также тележка грузовая с доставкой по Тернополю.
  • Предлагаем вам товар консоли, купить с доставкой в Запорожье, рекомендуем вам проекторов, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с смарт часы smart, либо компьютерные мониторы, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на инструмент установки заклепок, предлагаем вам сделать выбор ссд винчестер и заказать с доставкой в Мариуполе.
  • Быстро и удобно купить регистратор, обратите внимание на монитор, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Клавіатура Aula Mechanical Demon King (6948391233178)

Клавіатура Aula Mechanical Demon King (6948391233178) - AT026171

Код товару: AT026171
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип провідна, з підсвіткою, ігрова, Інтерфейс підключення USB, Конструкція механічна, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір чорна, Призначення для ПК,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой, проводная, игровая
Інтерфейс підключення USB
Конструкция механическая
Формат клавиатуры полноразмерная
Колір черная
Призначення для ПК
Раскладка клавиатуры украинская, русская, английская
Тип підключення провідне
Количество клавиш 104
Длина шнура 1,8 м
Вага 1259 г
Виробник Aula
Опис

Придбати Клавіатура Aula Mechanical Demon King (6948391233178) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура ACME AULA Mechanical Demon King (6948391233178) - це ігрова клавіатура з лазерним гравіюванням символів володіє всім необхідним набором функцій. Великі клавіші забезпечують відмінну зворотну віддачу і прекрасні тактильні відчуття під час роботи. Клавіатура Aula Demon King стане незамінною в досягненні чудових результатів під час ігор, а також створить максимально комфортні умови для цього.

Особливості ACME AULA Mechanical Demon King: механічні перемикачі з помітним тактильної і звукової зворотним зв'язком. Символи вигравірувані лазером. Індивідуальна підсвічування клавіш з динамічними світловими ефектами. Тривалість життя клавіш - до 60 мільйонів натиснень. Дренажні отвори. Мультимедійні клавіші. Класичний дизайн.

Клавіатура для ПК - це пристрій керування і введення інформації. Найбільш часто вона використовується під час роботи для набору і редагування текстів, введення інформаційних даних і т.п. Саме тому, до вибору клавіатури необхідно підходити з особливою ретельністю і вибирати її не тільки виходячи з вартісних характеристик, але і з точки зору функціональності та комфорту використання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані