Цифровий фотоапарат Nikon D3400 AF-P 18-55VR kit (VBA490K001) - AT026293 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат Nikon D3400 AF-P 18-55VR kit (VBA490K001) - AT026293 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Цифровий фотоапарат Nikon D3400 AF-P 18-55VR kit (VBA490K001)

Цифровий фотоапарат Nikon D3400 AF-P 18-55VR kit (VBA490K001) - AT026293

Код товару: AT026293
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип фотокамер Дзеркальні, Розмір матриці 23.5 х 15.6 мм, Запис відео 1920 x 1080, 60 к/сек, Стабілізація оптична, Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit), Бездротовий зв'язок Bluetooth,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nikon
Тип фотокамер Зеркальные
Размер матрицы 23.5 х 15.6 мм
Запись видео 60 к/сек, Full HD (1920x1080)
Стабилизация оптическая
Комплектация фотоаппарата с объективом (Kit)
Число эффективных пикселей 24.2 Mpx
Тип карт памяти SD/SDHC/SDXC/UHS-I
Беспроводная связь Bluetooth
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков DCF 2.0, DPOF, JPEG
Тип видоискателя зеркальный
Размер ЖК-экрана 3
Інтерфейси micro USB, micro-HDMI
Тип питания EN-EL14a
Колір корпусу Чорний
Линейка D3400
Процессор обработки изображения EXPEED 4
Байонет F Nikon (с сопряжением АФ и контактами АФ)
Объективы в комплекте AF-P DX NIKKOR 18-55mm VR
Минимальное фокусное расстояние 18 мм (35мм эквивалент: 27мм)
Максимальное фокусное расстояние 55 мм
Максимальная диафрагма f/3.5-5.6
Конструкция 12 элементов в 9 группах
Режимы работы медленная синхронизация и уменьшение эффекта красных глаз, медленная синхронизация по 2-й шторке, синхронизация по 2-й шторке
Вага 445г
Режимы съёмки Q (тихий спуск затвора), S (покадровый)
Общее число пикселей 24.72 Mрх
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат Nikon D3400 AF-P 18-55VR kit (VBA490K001) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

З цифровою дзеркальною фотокамерою

Nikon D3400 + AF-P 18-55VR kit

ви можете з надзвичайною легкістю знімати високоякісні зображення і обмінюватися ними. Додаток Nikon SnapBridge дозволяє підключити фотокамеру до інтелектуального пристрою за допомогою інтерфейсу Bluetooth і синхронізувати фотографії безпосередньо в процесі зйомки. Досить взяти в руки телефон, і фотографії вже будуть на ньому, готові до публікації в соціальних мережах - без зайвої метушні та очікування.

І зображення будуть аж ніяк не пересічні. Велика матриця формату DX з роздільною здатністю 24.2 млн пікселів забезпечує чудову якість зображення при недостатньому освітленні і разом з об'єктивом NIKKOR дозволяє отримати художній ефект розмитого фону. Користуючись режимом довідки, ви зможете удосконалити свою майстерність, а завдяки батареї високої ємності фотокамера D3400 завжди буде готова до зйомки, дозволяючи зберегти найпам'ятніші моменти.

Здивуйте своїх друзів: якість зображення цифрових дзеркальних фотокамер
З фотокамерою D3400 ви будете з легкістю отримувати незмінно вражаючі високоякісні знімки. Вийдіть за рамки звичного і відчуйте справжню свободу творчості, отримуючи чудові знімки в умовах недостатнього освітлення і створюючи портрети з м'яким розмитим фоном. Фотографії та відеоролики відрізняються високою деталізацією завдяки великій матриці формату DX з

роздільною здатністю

24.2 млн пікселів, потужному процесору Nikon EXPEED 4 та об'єктиву NIKKOR. Завдяки найширшому діапазону чутливості ISO (від 100 до 25600 одиниць) ви отримаєте чіткі зображення навіть практично в повній темряві, будь то рок-концерт або романтична вечірня прогулянка. Додайте до цього можливість постійного з'єднання - і у вас є все необхідне для зйомки фотографій, які ви з гордістю зможете показати всьому світу. Моментально.

Отримуйте чудові знімки в будь-якій ситуації з невеликою цифровою дзеркальною фотокамерою, яку ніщо не зупинить
Компактна і легка фотокамера D3400 завжди буде у вас під рукою, дозволяючи отримувати незабутні фотографії та відеоролики високої чіткості. Завдяки енергозберігаючої конструкції фотокамери і батареї високої ємності ви можете знімати до 1200 кадрів без підзарядки. Великий РК-монітор з діагоналлю 7.5 см і високою роздільною здатністю дозволяє легко компонувати і відтворення фотографій, а також застосовувати спецефекти з ідеально чіткої промальовуванням. Де б ви не були, у вашому розпорядженні завжди буде покрокове керівництво, представлене у вбудованому режимі довідки. Якщо ви тільки починаєте опановувати навичками роботи з цифровими дзеркальними фотокамерами або хочете вдосконалити свою майстерність, режим довідки стане вашим вірним супутником, допомагаючи налаштувати параметри фотокамери для зйомки чудових фотографій і відеороликів.

Станьте кінорежисером: відеоролики Full HD
Чудові можливості фотокамери D3400 не обмежуються фотографуванням. Передайте динаміку подій, скориставшись функцією запису D-відео. Ви зможете знімати плавні відеокліпи в форматі Full HD з високою деталізацією і частотою кадрів до 50р/60p. Безперервне автофокусування дозволяє зберігати різкість об'єкта зйомки навіть в разі його швидкого пересування. Завдяки найширшому діапазону чутливості ISO за допомогою цієї фотокамери можна з легкістю записати нічні сюжети на вулиці або веселі вечірки в приміщенні. Об'єктив AF-P DX NIKKOR 18-55mm дозволяє знімати відеоролики з мінімальним шумом приводу.

Реалізуйте свої творчі задуми, використовуючи спеціальні ефекти і режими Picture Control
У фотокамері D3400 є все для повної свободи самовираження. Вибирайте будь-який з 10 вбудованих ефектів, що дозволяють перетворити ваші фотографії на справжні витвори мистецтва. Просто виберіть ефект, який ви хочете застосувати, і потім знімайте. Використовуючи вбудоване меню обробки, ви зможете легко застосовувати до фотографій різні художні ефекти вже після зйомки. За допомогою режимів Picture Control ви зможете більш детально налаштувати такі параметри зображення, як контраст і насиченість, отримуючи саме ті фотографії, які ви хочете. Натиснувши кнопку «i» в режимі збільшення при перегляді, ви можете моментально обрізати знімок. Завдяки постійному з'єднанню фотокамери зі смартфоном або планшетом з використанням технології SnapBridge ваші творчі можливості стають воістину безмежні. Зручна функція синхронізації фотографій зробить роботу з вашими знімками на інтелектуальному пристрої неймовірно простий, дозволяючи редагувати їх у вашій улюбленій програмі.

Комплект D3400 AF-P 18-55 VR
Універсальний комплект з зум-об'єктивом для повсякденної фотозйомки. У комплект входять фотокамера D3400 і компактний об'єктив AF-P DX NIKKOR 18-55mm f / 3.5-5.6G VR. Об'єктив в цьому комплекті забезпечує швидке фокусування при практично відсутньому шумі приводу. Завдяки цьому дана модель ідеально підходить для відеозйомки. Розроблена Nikon система придушення вібрацій (VR) забезпечує різкість зображень навіть в умовах недостатнього освітлення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані