Клавіатура Dell KB216 RUS Black (580-ADGR) - AT026416 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура Dell KB216 RUS Black (580-ADGR) - AT026416 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Клавіатура Dell KB216 RUS Black (580-ADGR)

Клавіатура Dell KB216 RUS Black (580-ADGR) - AT026416

Код товару: AT026416
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип провідна, Інтерфейс підключення USB, Конструкція мембранна, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір чорна, Призначення для ПК,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип провідне
Інтерфейс підключення USB
Конструкция мембранная
Формат клавиатуры полноразмерная
Колір черная
Призначення для ПК
Тип підключення провідне
Виробник Dell
Опис

Придбати Клавіатура Dell KB216 RUS Black (580-ADGR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура Dell KB216 RUS Black (580-ADGR)

Повнорозмірна клавіатура Dell KB216 - зручне рішення для дому та офісу. Повнорозмірна модель оснащена цифровим блоком клавіш і додатковими гарячими клавішами, які доступні при використанні кнопки-модифікатора Fn. З нею друк стане справжнім задоволенням, причому нешкідливим для користувача. Тихий механізм кнопок допоможе не відволікати оточуючих при інтенсивній роботі. Клавіатура відрізняється компактними габаритами, завдяки чому їй легше підібрати місце на столі і знайти зручне положення для рук.

Виробник DELL
Засновника найкрупнішої у світі приватної компанії Майкла Делла, вважають яскравим прикладом вдалого втілення відомої «американської мрії». Почавши свій бізнес у 1984 році з $1000 у кишені, він зміг створити Dell – одну з надсучасних корпорації, яка зараз коштує мільярди доларів. На той час Майклу Деллу було всього 19 років. Першим профільними напрямком компанії став збір персональних комп’ютерів, виключно під індивідуальне замовлення кожного клієнта. Згодом Dell перейшла до власного виробництва комп’ютерного «заліза» та відкрила новий напрямок з розробки ноутбуків, котрий дуже швидко вивів компанію на принципово новий рівень.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані