Точка доступу Wi-Fi Mikrotik GrooveA 52 (RBGrooveA-52Hpn) - AT026585 - купити Wi-Fi точки доступу в Києві й Україні, доступні ціни на Точка доступу Wi-Fi Mikrotik GrooveA 52 (RBGrooveA-52Hpn) - AT026585 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Быстро и удобно купить нить, обратите внимание на реальности, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с руль пк, либо валюты, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар озу, купить с доставкой в Краматорск, рекомендуем вам блок питания, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить считыватель магнитных в нашем магазине, а также мониторы компьютера с доставкой по Каменец-Подольскому.
  • Выгодные цены на электронных книг, предлагаем вам сделать выбор мышки ноутбук и заказать с доставкой в Полтаве.
Точка доступу Wi-Fi Mikrotik GrooveA 52 (RBGrooveA-52Hpn)

Точка доступу Wi-Fi Mikrotik GrooveA 52 (RBGrooveA-52Hpn) - AT026585

Код товару: AT026585
В наявності
3 255 грн
Короткий опис:
Режими роботи ретрансляція (ретранслятор), Wi-Fi точка, Робоча частота 2.4 / 5 ГГц, Стандарти мереж n (до 300 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), b (до 11 Мбіт/с), a (до 54 Мбіт/с), Інтерфейси LAN 10/100 Мбіт/с, Тип антени вбудована/незнімна, Кількість антен 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Mikrotik
Режимы работы репитер (ретранслятор), Wi-Fi точка
Рабочая частота 5 ГГц, 2.4 ГГц
Стандарты сетей n (до 300 Мбит/с), g (до 54 Мбит/с), b (до 11 Мбит/с), a (до 54 Мбит/с)
Інтерфейси LAN 10/100 Мбит/с
Тип антени встроенная/несъемная
Соответствие сетевым стандартам IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбит/с), IEEE 802.3af PoE (Power over Ethernet)
Ширина 177 мм
Висота 44
Глибина 44
Вага 193 г
Живлення PoE
Рабочий диапазон температуры воздуха -30°C ~ +70°C
Опис

Придбати Точка доступу Wi-Fi Mikrotik GrooveA 52 (RBGrooveA-52Hpn) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Маршрутизатор HP RBGROOVE-A-52HPN - відмінне рішення, так як може працювати в діапазоні 2 ГГц і 5 ГГц за вибором, має велику кількість пам'яті 128 MB DDR SDRAM, і потужний процесор Atheros AR9342 600 МГц. Дану точку доступу застосовують для організації Wi-Fi мережі зовні приміщення, на дачі, літніх майданчиках кафе і ресторанів, парках, пляжах, базах відпочинку і т.д. Точка має вбудований 802.11a / b / g / n радіо модуль, один порт 10/100 Ethernet, який підтримує технологію PoE (живлення точка доступу отримує по протоколу PoE через Ethernet порт). Маршрутизатор виготовлений в герметичному всепогодному корпусі, що дозволяє використовувати цю точку доступу навіть у найсуворіших сибірський умовах.

Для підключення зовнішньої антени, в конструкції пристрою, передбачений один N-male роз'єм, що дає можливість приєднання безпосередньо до зовнішньої антени, або через спеціальний перехідник (pigtail). При цьому, високочастотний контур, має вбудований захист від статичної електрики з напругою до 16kV. Для зручності налаштування на корпусі маршрутизатора HP RBGROOVE-A-52HPN є ряд світлодіодних індикаторів, що сигналізують як про стан і активність пристрою, а так само, що вказують на рівень сигналу. Поставляється з передвстановленою Router OS ліцензії Level4.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані