Мишка Vinga MSW-527 gray - AT026650 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка Vinga MSW-527 gray - AT026650 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мишка Vinga MSW-527 gray

Мишка Vinga MSW-527 gray - AT026650

Код товару: AT026650
В наявності
329 грн
Короткий опис:
Кількість кнопок 5, Тип Бездротові, Інтерфейс підключення радіо, Роздільна здатність (max) 1600 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера, Тип сенсора оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Количество кнопок 5
Тип безпровідний
Інтерфейс підключення радіо
Разрешение (max) 1600 dpi
Тип сенсора Optical Image Stabilizer
Призначення для ноутбука, для компьютера
Додаткові функції симметричная (подходит для левшей)
Разрешение (min) 800 dpi
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Живлення 2 х AАA
Розміри L116×W66×H39mm
Опис

Придбати Мишка Vinga MSW-527 gray Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ця модель бездротової мишки ідеально підійде для тих, хто цінує комфорт і простоту у використанні. Мишка Vinga – це ідеальне поєднання надійності, простоти у використанні і високої функціональності. Стильний дизайн прикрасить будь-яке робоче місце і буде гармонійно виглядати з будь-яким ноутбуком. Роздільна здатність сенсора 1600 dpi забезпечить точність позиціонування і високу швидкість курсору. Більш того, для роботи з мишкою не потрібні ніякого додаткового програмного забезпечення - підключіть і працюйте.

Особливості:
Кнопка перемикання роздільної здатності (800-1600 точок на дюйм)
Зручний ергономічний дизайн
Обгумована поверхню для кращого контролю рукою

Для обміну даними з комп'ютером служить невеликий USB-ресивер, що використовує частотний діапазон 2, 4 ГГц. Під час транспортування цей приймач може бути поміщений в спеціальний відсік в корпусі миші. Модель Vinga має симетричний дизайн, завдяки чому підходить для використання як правою, так і лівою рукою.

Vinga пропонує широкий асортимент пристроїв для максимально комфортної роботи. Рухаючись в ногу з технічним прогресом, компанія постійно прагне вперед, досягаючи нових вершин: використовує нові технологічні рішення, вдосконалює дизайн продукції, розширює асортимент. Vinga уважно стежить за динамічним розвитком ринку комп'ютерних і мобільних пристроїв і пропонує сучасні рішення по доступними цінами.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані