USB флеш накопичувач SANDISK 32GB iXpand USB 3.0/Lightning (SDIX30C-032G-GN6NN) - AT026764 - купити USB Flash в Києві й Україні, доступні ціни на USB флеш накопичувач SANDISK 32GB iXpand USB 3.0/Lightning (SDIX30C-032G-GN6NN) - AT026764 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

USB флеш накопичувач SANDISK 32GB iXpand USB 3.0/Lightning (SDIX30C-032G-GN6NN)

USB флеш накопичувач SANDISK 32GB iXpand USB 3.0/Lightning (SDIX30C-032G-GN6NN) - AT026764

Код товару: AT026764
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 32 Gb, Інтерфейс USB 3.0/Lightning, Тип В металевому корпусі, Оригінальне оформлення, Високошвидкісні, Матеріал корпусу метал+пластик, Колір сріблястий/чорний, Фізичні розміри 13 x 17 x 59 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SANDISK
Інтерфейс USB 3.0/Lightning
Тип В металлическом корпусе, Высокоскоростные, Оригинальное оформление
Матеріал корпусу металл+пластик
Колір серебристый/черный
Физические размеры 13 x 17 x 59 мм
Вага 5.4 г
Додатково iXpand Sync
Опис

Придбати USB флеш накопичувач SANDISK 32GB iXpand USB 3.0/Lightning (SDIX30C-032G-GN6NN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

USB-флеш-накопичувач iXpand — ідеальний компаньйон для iPhone, який дає можливість швидко звільнити місце на iPhone, автоматично робить резервні копії фотографій і навіть дозволяє відтворювати популярні відеоформати безпосередньо з накопичувача. Накопичувач має гнучкий роз'єм Lightning, сумісний з більшістю чохлів, і роз'єм USB 3.0 для підключення накопичувача до Mac або ПК і зручного перенесення потрібних файлів і даних. ,

USB-флеш-накопичувач iXpand™ також оснащений програмою для шифрування файлів, тому ви можете обмінюватися даними, зберігаючи при цьому захист конфіденційних файлів на всіх пристроях. Знімайте скільки завгодно фотографій і відео — USB-флеш-накопичувач iXpand допоможе швидко і просто звільнити місце на iPhone, і ви завжди будете готові знімати нові кадри.

USB-флеш-накопичувач iXpand підтримує популярні відеоформати (.WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV), і можна зберігати відео на накопичувач і відтворювати прямо з нього. Це відмінний компаньйон для подорожей!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані