Aurika термотрансферна 40х25/2тис н/гл (4025W) - AT026793 - купити Етикетки самоклеючі в рулонах в Києві й Україні, доступні ціни на Aurika термотрансферна 40х25/2тис н/гл (4025W) - AT026793 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Выгодные цены на проектор крепление, предлагаем вам сделать выбор считыватель карт и заказать с доставкой в Одессе.
  • Быстро и удобно купить диск ssd, обратите внимание на перфоратор, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с abs нить 3d, либо морозильные камеры, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар квадрокоптер, купить с доставкой в Александрия, рекомендуем вам ноутбук, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить производственный в нашем магазине, а также садовый пылесос уборки с доставкой по Павлограду.
Aurika термотрансферна 40х25/2тис н/гл (4025W)

Aurika термотрансферна 40х25/2тис н/гл (4025W) - AT026793

Код товару: AT026793
Немає в наявності
Короткий опис:
Етикетка Aurika термотрансферна 40х25/ 2тис н/гл (4025W) Тип - термоетикетка, матеріал - Vellum (велінь), розмір етикетки - 40 x 25 мм, кількість етикеток у рулоні - 2000 шт, кількість струмків - 1, форма етикетки - прямокутна

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Опис

Термотрансферна етикетка - це самоклеюча етикетка в рулонах, яка застосовується для нанесення інформації на товари як харчової, так і важкої промисловості. Друк проводиться за допомогою фарбуючої стрічки (риббон) за принципом термотрансферного перенесення. Призначена для маркування товарів із терміном зберігання до 1 року. Цей аксесуар широко застосовується для друку етикеток у вагах та термопринтерах.


Етикетка Aurika термотрансферна 40х25/2тис н/гл є рулоном з 2000-ми прямокутних, самоклеючих термотрансферних етикеток білого кольору, розміром 40 x 25 мм кожна. В одній упаковці поставляється десять рулонів.


Термотрансферна етикетка не боїться перепаду температур, підвищеної вологості, заморожування, нагрівання, впливу агресивних середовищ. Етикетки Vellum використовують длямаркування продукції, де життєвий цикл етикетки має становити від трьох місяців до кількох років. Наприклад, будматеріали, косметика, хімічна та побутова продукція, меблі, електроніка, книги.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані