Монітор BENQ PD2700Q Black - AT027065 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор BENQ PD2700Q Black - AT027065 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Монітор BENQ PD2700Q Black

Монітор BENQ PD2700Q Black - AT027065

Код товару: AT027065
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 2560 х 1440, Тип матриці IPS, Тип монітора Професійні, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Поворотний екран (Pivot), Покриття Anti-Glare,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BENQ
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана WQHD (2560x1440)
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення DisplayPort, HDMI
Колір Чорний
Тип монитора профессиональный
Особливості Регулировка по высоте, Поворотный экран (Pivot)
Время отклика матрицы 12мс
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 20 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 58 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 547 x 641 x 239.6? мм
Вес без упаковки 6.9
Опис

Придбати Монітор BENQ PD2700Q Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор BENQ PD2700Q

Комфортна робота з графікою
Монітор PD2700Q з 10-бітним кольором, Rec.709, колірним простором RGB (sRGB), роздільною здатністю 2560x1440 та спеціальними режимами (Темна кімната, CAD/CAM та Анімація) чудово підійде фахівцям у галузі графіки та дизайну. Кожна лінія, що відображається на екрані монітора, буде чітко промальована. З монітором PD2700Q ви ніколи не пропустите жодної деталі вашого зображення.

Технологія IPS
PD2700Q має матрицю IPS, широкі кути огляду (178 ° по горизонталі та вертикалі), що дозволяє вам насолоджуватися чудовою якістю зображення під будь-яким кутом.

Режим Темна кімната
Підлаштовує яскравість і контрастність зображення,забезпечуючи чудову чіткість кожної деталі зображення навіть у затемнених умовах

Режим CAD/CAM
Режим CAD/CAM – це комп'ютерна допомога у дизайні та проектуванні. Кожна лінія, що відображається на екрані монітора, буде чітко промальована. З моніторами BenQ CAD/CAM ви ніколи не пропустите жодної деталі вашого зображення. Неймовірна продуктивність дисплея досягається з PRO/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA та іншими програмними продуктами CAD/CAM.

Режим Анімація
За рахунок збільшення яскравості в темних областях зображення, але без зайвого висвічування світлих, навіть у темних ділянках дрібні деталі будуть чіткішими і помітнішими.

10-рівневе регулювання яскравості
10-рівневе регулювання яскравості забезпечить вам комфортну та легку роботу. Розглянути деталі у навіть найтемніших ділянкахзображення тепер не складе труднощів.

Регулювання висоти
Ергономіка може грати величезну роль продуктивності. Встановіть монітор на правильній висоті для зручності та тривалої роботи.

Flicker-Free
На звичайних LCD моніторах мерехтіння зображення відбувається 200 разів на секунду. Таке мерехтіння невиразне органами зору, але тривала робота за таким монітором може призвести до втоми очей і навіть до головного болю. У моніторі PD2700Q флікеринг відсутній на всіх рівнях яскравості. Робота за цим монітором забезпечить вам більший комфорт для очей та меншу стомлюваність завдяки технології Flicker-free, а також унікальному режиму CAD/CAM.

Low Blue Light
Кожен монітор випромінює синє світло, яке може призвести до втоми очей. Унікальна технологія BenQ Low Blue Light дозволяє вирішити проблемувплив синього світла на очі. Увімкніть один із 4 встановлених режимів Low Blue Light: (Мультимедіа – зниження синього світла на 30%, Інтернет – на 50%, Офіс – на 60%, Читання – на 70%).

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані