Монітор ASUS VA24EHE - AT272665 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор ASUS VA24EHE - AT272665 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор ASUS VA24EHE
Монітор ASUS VA24EHE
Монітор ASUS VA24EHE
Монітор ASUS VA24EHE

Монітор ASUS VA24EHE - AT272665

Код товару: AT272665
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея - 23.8", Тип матриці - IPS, Максимальна роздільна здатність екрану - 1920 х 1080, Частота оновлення екрану - 75 Гц, Співвідношення сторін - 16:9, 0.2745, Технології покращення зображення - GamePlus, Skin-Tone Selection підключення - DVI-D, VGA, HDMI, VESA - 100х100 мм, чорний, ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080
Тип матриці IPS
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Частота оновлення екрану 75 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Інтерфейси і підключення HDMI, VGA
Колір Чорний
Тип монитора Геймерские
Особливості гнездо для замка Kensington, Регулировка наклона
VESA 100х100 мм
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 100 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.2745
Технологии улучшения изображения GamePlus, QuickFit, Skin-Tone Selection
Потребляемая мощность в рабочем режиме 15.7 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 540.45 x 403.67 x 203.94 мм
Размеры без подставки 540.45 x 324.8 x 44.4 мм
Вес без упаковки 357
Ширина видимой области 527.04 мм
Высота видимой области 296.46 мм
Опис

Придбати Монітор ASUS VA24EHE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Asus VA24EHE – це сучасний монітор з діагоналлю 23,8 дюймів та роздільною здатністю Full-HD (1920x1080) . Його IPS- панель забезпечує широкі кути огляду ( 178 ° ), а підтримка адаптивної синхронізації Adaptive-Sync при частоті оновлення екрана до 75 Гц підвищує якість зображення при показі динамічних сцен у фільмах та іграх. Дана модель також має чудову ергономіку, оскільки в ній реалізовані технології фільтрації синього світла та мінімізації мерехтіння, сертифіковані незалежною лабораторією T?V Rheinland.

Ідеальне зображення

Монітор VA24EHE може похвалитися широкими кутами огляду (на рівні 178°) як по горизонталі, так і по вертикалі: зображенняпрактично не зазнає будь-яких спотворень кольору при зміні кута, під яким користувач дивиться на екран.

Безрамковий корпус

Безрамкова конструкція корпусу робить цю модель ідеальним рішенням для мультимоніторних конфігурацій.

Технологія Adaptive-Sync

За допомогою технології адаптивної синхронізації Adaptive-Sync усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення, що забезпечує як більш високу якість картинки, так і покращену реакцію гри на дії користувача. Вона активується за частоти оновлення екрана від 48 до 75 Гц.

Технологія ASUS GamePlus

У цьому моніторі реалізовані додаткові функції, призначені для любителів комп'ютерних ігор та розроблені за їх участю: відображення перехрестя прицілу та таймера. Такожє можливість виведення на екран лічильника швидкості відображення гри (у кадрах за секунду) та ліній вирівнювання (для зручності налаштування мультимоніторної конфігурації). Всі ці функції позначаються загальним ім'ям GamePlus та активуються натисканням відповідної клавіші.

Технологія ASUS SplendidPlus

Технологія Splendid забезпечує зміну налаштувань дисплея відповідно до поточних завдань (ігри, перегляд фото, робота у нічний час тощо), щоб отримати максимально якісне зображення. Доступно кілька режимів роботи цієї технології – між ними можна швидко перемикатись натисканням на спеціально виділену для цього кнопку.

Фільтрування синього світла

Оскільки багато користувачів проводять за комп'ютером довгий годинник, монітори ASUS відрізняються продуманою ергономікою та спеціальнимитехнологіями (фільтрація синього світла, мінімізація мерехтіння), що знижують втому очей. Бездоганна реалізація цих ергономічних функцій підтверджується сертифікатом незалежної лабораторії TV Rheinland. Рівень фільтрації синього світла, який може шкідливо впливати на очі, задається в екранному меню.

Мінімізація мерехтіння екрану

Для усунення мерехтіння екрана в цьому моніторі ASUS застосовано технологію Flicker-free. Вона значно знижує стомлюваність очей за тривалого перебування за комп'ютером.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані