Материнська плата ASRock J3455-ITX - AT027300 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата ASRock J3455-ITX - AT027300 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Материнська плата ASRock J3455-ITX

Материнська плата ASRock J3455-ITX - AT027300

Код товару: AT027300
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сокет З вбудованним процесором, Зовнішні порти 2 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x Dsub, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 1 x optical SPDIF out, 6 x Audio jack(s), 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, Форм-фактор Mini ITX, Тип оперативної пам'яті SO-DIMM DDR3, Слоти розширення 1 x M.2, 1 x PCI-Eх 2.0 x1, Модель вбудованої графіки Intel HD Graphics 500,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASRock, INTEL
Сокет С встроенным процессором
Форм-фактор mini-ITX
Зовнішні порти 2 x USB 3.0, 2 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x Dsub, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 1 x optical SPDIF out, 6 x Audio jack(s), 2 x USB 2.0
Тип оперативної пам'яті SO-DIMM DDR3
Слоти розширення 1 x M.2, 1 x PCI-Eх 2.0 x1
Призначення звичайна
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s, 1 x TPM
Підтримка RAID no RAID
Тип BIOS UEFI
Вид для компьютера
Процессорная совместимость Intel Celeron Quad-Core J3455 SoC
Частота, МГц 1866, 1600, 1333
Максимальна роздільна здатність 4096x2160
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC892
Разрядность звука, бит(а) 24
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Realtek 8111GR
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 2-х USB 2.0, 1-х USB 3.0
Основное питание 24 пиновый ATX
Прочие коннекторы 1 х Clear CMOS джампер, 1 x Front Panel connector, 1 x Front panel audio connector, 1 x Chassis Intrusion connector
Ширина, мм 170
Высота, мм 170
Опис

Придбати Материнська плата ASRock J3455-ITX Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Материнська плата ASRock J3455-ITX

  • ASRock Super Alloy
  • Intel® Quad-Core Processor J3455 (up to 2.3 ГГц)
  • Підтримка DDR3 / DDR3L 1 866 SO-DIMM
  • 1 PCIe 2.0 x1, 1 M.2 (Key E)
  • Пристрій графічного виведення даних: D-Sub, HDMI, DVI-D
  • 7.1-канальний HD-кодек (Аудіокодек Realtek ALC892), Аудіо-конденсатори ELNA
  • 4 SATA3
  • 4 USB 3.0 (2 передніх, 2 задніх)
  • Підтримує Full Spike Protection, ASRock Live Update & APP Shop

Підтримка IP-камер до рівня 48CH H.265
Материнські плати ASRock можна використовувати як основу для мережевої комерційної системи відеореєстрації на 48 каналів. Підтримується запис в форматі HEVC (H.265) для 48 IP-камер в дозволі D1 (704x576).

High Density Glass Fabric PCB
Можливо, ви ще не замислювалися над тим, що ваш комп'ютер дуже боїться води, вологи та будь-яких її проявів. Відсутність прямого контакту з водою ще нічого не означає - невидима надмірна волога повільно і непомітно знищує вашу материнську плату. Звичайно, від вологи ваша плата не розтане, але вона просто вийде з ладу від короткого замикання. На щастя, компанія ASRock розробила нову конструкцію (High Density Glass Fabric PCB), в якій зменшено зазори між друкованими платами, що забезпечує додатковий захист від короткого замикання, що викликається вологістю.

Три монітора
Графіка, графіка, і ще раз графіка! Для тих, хто любить велике зображення, дана материнська плата пропонує підтримку режиму трьох моніторів Triple Monitor. Можна використовувати одночасно три відео-інтерфейсу на задній панелі і підключати монітори без встановлення додаткову відеокарту.

Процесор Intel® Quad-Core J3455 (до 2.3 ГГц)
Підвищена продуктивність, знижений витрата енергії і нові можливості мультимедіа.

Підтримка модулів SO-DIMM стандартного
і зниженого напряженіяПоддержіваются модулі SO-DIMM стандартного і зниженої напруги.

Оперативна пам'ять 16GB
Кожен слот підтримує модулі пам'яті на 8GB, два слота підтримують пам'ять 16GB.

Режими живлення
Виберіть один з трьох режимів роботи (Eco, Normal або Sport) для максимальної продуктивності або економії енергії. Використовуйте режим «Eco» для економії електрики при скачуванні торрентів або на інших простих завданнях, режим «Normal» - для роботи в інтернеті та з документами, а потім перейдіть в режим Sport для запуску ігор або перегляду відео у форматі 4K.

Твердотільні конденсатори
На цій материнській платі компанія ASRock використовувала тільки твердотільні конденсатори. З такими конденсаторами материнська плата буде працювати стабільніше при збільшеному терміні служби.

Аудіо-конденсатори ELNA
Хто сказав, що високоякісне аудіо можна зустріти тільки на материнських платах класу High-End? Компанія ASRock використовує аудіо-конденсатори ELNA на материнських платах середнього і початкового рівня! У порівнянні зі звичайними конденсаторами, у конденсаторів ELNA струм витоку становить незначні 3uA. Це дозволило значно знизити рівень шуму, що по достоїнству оцінять навіть найвибагливіші слухачі.

Full Spike Protection
Деякі компоненти материнської плати особливо чутливі до перепадів напруги, і надлишковий струм на них може привести до миттєвого збою всієї системи. Технологія ASRock Full Spike Protection надійно захищає ці компоненти материнської плати від раптових стрибків напруги.

Live Update & APP Shop
Магазин ASRock APP Shop створений для вашої зручності. Ми пропонуємо для завантаження різні додатки і утиліти. Завдяки магазину додатків ASRock APP Shop ваша материнська плата і ваша система завжди міститимуть останні версії ПЗ.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані