Рюкзак Ferrino XMT 60+10 Black (922867) - AT027475 - купити Рюкзаки, чохли і накидки для рюкзаків в Києві й Україні, доступні ціни на Рюкзак Ferrino XMT 60+10 Black (922867) - AT027475 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Рюкзак Ferrino XMT 60+10 Black (922867)
Рюкзак Ferrino XMT 60+10 Black (922867)
Рюкзак Ferrino XMT 60+10 Black (922867)
Рюкзак Ferrino XMT 60+10 Black (922867)
Рюкзак Ferrino XMT 60+10 Black (922867)

Рюкзак Ferrino XMT 60+10 Black (922867) - AT027475

Код товару: AT027475
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Рюкзак Ferrino XMT 60 + 10 Black (922867) Обсяг, л: 70 (60 + 10) Вага, кг: 1.9 Розміри, см: 76х32х28

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сфера применения для пешего и горного туризма
Об`єм 60 + 10 л
Спинка каркасна
Матеріал Double Diamond Cordura® 210D / Supertex
Колір Чорний
Розміри 76 х 32 х 28 см
Виробник Ferrino
Опис

XMT 60 + 10 Black - місткий, але при цьому досить легкий рюкзак з преміальної лінійки Ferrino HighLab, призначений для тривалих альпіністських сходжень, експедицій і піших походів з високим рівнем складності. Використовувані матеріали в комбінації з водозахищеного блискавками YKK збережуть вміст рюкзака сухим навіть при тривалому русі під дощем. Конфігурація підвісної системи ACT одна з найбільш зручних і добре вентильованих серед всіх рюкзаків Ferrino. XMT 60 + 10 Black має вертикальний фронтальний доступ до основного відділення - це в значній мірі полегшує упаковку і розпаковування речей. Клапан рюкзака регульований по висоті, і дозволяє збільшити або зменшити обсяг на 10 літрів, в клапані розміщений зовнішній подвійний кишеню з карабіном для ключів і внутрішню кишеню на блискавці. Основне відділення рюкзака має перегородку для питної системи, бічні кріплення для фіксації спорядження, а також верхні петлі для кріплення карабінів. З боків розміщено два об'ємних кишені з міцної еластичної сітки. Вся фурнітура підібрана таким чином, щоб забезпечити граничну надійність і безвідмовність навіть в умовах низьких температур і обмерзання. Безліч елементів, схильних до постійних навантажень, виконані з особливо міцного матеріалу Hypalon®. Наявність великої кількості зовнішніх компресійних стяжок, стяжних шнурів і строп дозволяє закріпити на рюкзаку практично будь-яке додаткове спорядження, починаючи від мотузки і трекінгових палок, закінчуючи лижами і снігоступами. Центральні компресійні стяжки, що закривають клапан, обладнані алюмінієвими гаками, що дуже практично з точки зору швидкого розстібання рюкзака.

Маючи за плечима більш ніж столітній досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70 ° С, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі + 58 ° С і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не міг раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.


Обсяг, л: 70 (60 + 10)

Вага, кг: 1.9

Розміри, см: 76х32х28

Матеріал: Double Diamond Cordura® 210D / Supertex - міцні, стійкі до зношування матеріали з високим рівнем водозащити

Колір: Black (чорний)

Призначення: трекінг, експедиції, альпінізм, скі-альпінізм

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані