USB флеш накопичувач SANDISK 64GB Cruzer Glide Black USB 3.0 (SDCZ600-064G-G35) - AT027532 - купити USB Flash в Києві й Україні, доступні ціни на USB флеш накопичувач SANDISK 64GB Cruzer Glide Black USB 3.0 (SDCZ600-064G-G35) - AT027532 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

USB флеш накопичувач SANDISK 64GB Cruzer Glide Black USB 3.0 (SDCZ600-064G-G35)

USB флеш накопичувач SANDISK 64GB Cruzer Glide Black USB 3.0 (SDCZ600-064G-G35) - AT027532

Код товару: AT027532
В наявності
363 грн
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 64 Gb, Інтерфейс USB 3.0, Тип З захистом інформації, З висувним USB, Матеріал корпусу пластик, Колір чорний, Максимальня швидкість читання 100 Мбайт/сек,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SANDISK
Объем памяти 64 ГБ
Інтерфейс USB 3.0
Тип С выдвижным USB, С защитой информации
Матеріал корпусу пластик
Колір Чорний
Максимальная скорость чтения 100 Мбайт/сек
Максимальная скорость записи 20 Мбайт/сек
Физические размеры 60.2 x 20.8 x 11.2 мм
Вага 10 г
Додатково Захист файлів паролем за допомогою програмного забезпечення SanDisk SecureAccess
Опис

Придбати USB флеш накопичувач SANDISK 64GB Cruzer Glide Black USB 3.0 (SDCZ600-064G-G35) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

USB-флеш-накопичувач

SANDISK Cruzer Glide є зручний пристрій для безпечної передачі, переміщення і резервного копіювання ваших найважливіших файлів. Цей компактний накопичувач з висувним роз'ємом USB ідеально підходить для тих, кому потрібна зручне і портативний сховище для мультимедійних та інших файлів.

Легкий накопичувач з висувним роз'ємом USB
USB-флеш-накопичувач Cruzer Glide відрізняється сучасним компактним дизайном з яскравою червоно-чорним забарвленням корпусу. Він настільки мініатюрний, що легко поміститься в нагрудну кишеню або сумочку.

Швидкий перенесення файлів за допомогою миші
Щоб перемістити файли на накопичувач, просто підключіть накопичувач до USB-порту комп'ютера і перенесіть файли в потрібну папку. Не потрібні ні додаткові драйвери, ні спеціальне програмне забезпечення, і ви зможете миттєво приступити до переносу або створення резервної копії файлів.

Програмне забезпечення sandisk secureaccess шифрує файли і захищає їх паролем
На всіх USB-флеш-накопичувачах Cruzer Glide попередньо записано програмне забезпечення SanDisk SecureAccess, що дозволяє створити захищену паролем папку для конфіденційних файлів.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані