Монітор iiyama T2252MSC-B1 - AT027597 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор iiyama T2252MSC-B1 - AT027597 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем вам товар электрогайковерт, купить с доставкой в Днепропетровск, рекомендуем вам ssd винчестер, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить диск, обратите внимание на модуль памяти, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с 3d принтеров, либо аккумулятор, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на накопитель юсб, предлагаем вам сделать выбор смарт watch и заказать с доставкой в Северодонецке.
  • Рекомендуем купить лазерные принтеры в нашем магазине, а также инструменты строительные с доставкой по Броварам.
Монітор iiyama T2252MSC-B1

Монітор iiyama T2252MSC-B1 - AT027597

Код товару: AT027597
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Діагональ дисплея 21.5", Тип матриці IPS, Вбудовані колонки 2 х 2 Вт, Тип монітора Сенсорний дисплей, Для дому та офісу, Співвідношення сторін 16:9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник iiyama
Діагональ дисплея 21.5
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення VGA, 1 x HDMI, DisplayPort, USB, 3.5 mm Mini-Jack
Колір Чорний
Встроенные колонки 2 х 2 Вт
Тип монитора Сенсорный дисплей, Для дома и офиса
Особливості Регулировка наклона
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 7мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 5 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.248
Потребляемая мощность в рабочем режиме 18 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 490.5 x 370.5 x 220.5 мм
Вес без упаковки 2.16 кг
Опис

Придбати Монітор iiyama T2252MSC-B1 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор iiyama T2252MSC-B1

— завдяки високій роздільній здатності Full HD та проекційно-ємнісній сенсорній технології монітор розпізнає до 10 одночасних торкань та відрізняється високою чіткістю роботи інтерфейсу. Монітор має світлодіодне підсвічування та матрицю IPS, забезпечуючи чудову якість відтворення кольорів та широкі кути огляду. T2252MSC-B1 має кілька відеовходів і якісні стереодинаміки.

Емкосна сенсорна технологія. Ця технологія базується на використанні сенсорної сітки з найтонших провідників, наклеєних на скляну поверхню панелі. Дотик розпізнається за зміною електричних сенсорних характеристиксітки, коли користувач торкається пальцем скла. Завдяки використанню скляної поверхні, такі дисплеї відрізняються підвищеною зносостійкістю: навіть подряпини на екрані не помітно впливають на його сенсорну функціональність. Технологія забезпечує відмінну якість зображення та допускає керування не тільки за допомогою пальців (також у тонких гумових рукавичках), але й магнітною авторучкою.

Стійкість до подряпин має важливе значення для сенсорних рішень, що використовуються у громадських місцях та школах. Скляна накладка, що покриває весь екран, гарантує високу міцність сенсорної функції і, що важливіше, сенсорна функція залишається без змін, навіть якщо скло дряпається.

Blue Light Reducer. Всі, хто дивиться по кілька годин на день у монітор, знають, що очівтомлюються. У комп'ютерних моніторів цей ефект значно сильніший, ніж у телевізорів. Одним з факторів, що відповідають за цей феномен, є синє підсвічування, яке відтворюється екраном. Таким чином, пригнічення рівня синього кольору дозволяє вашим очам менше втомлюватись під час тривалої роботи за комп'ютером. Ми досягли такого ефекту завдяки налаштуванню яскравості екрану та колірної температури у новій технології «Придушення синього кольору», доступ до якої легко знайти в екранному меню.


Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані