Проектор BENQ MU706 - AT027601 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор BENQ MU706 - AT027601 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем ознакомиться с модуль keystone, либо плата пк, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на метеостанция бытовая, предлагаем вам сделать выбор дрон летающий и заказать с доставкой в Запорожье.
  • Рекомендуем купить пленку в нашем магазине, а также ручные электроинструменты с доставкой по Белой Церкви.
  • Предлагаем вам товар лазерный принтер, купить с доставкой в Бердянск, рекомендуем вам диски, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить технику, обратите внимание на картридж мфу, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Проектор BENQ MU706

Проектор BENQ MU706 - AT027601

Код товару: AT027601
Немає в наявності
Короткий опис:
Роздільна здатність матриці 1920 x 1200, Тип офісний, для шкіл і вузів, Технологія DLP, Порти і роз'єми 2 x HDMI, 3 x RCA, 2 x VGA (D-Sub), 1 x 3.5 мм, 1 x 3.5 мм (audio in), 1 x micro-USB, 1 x USB, 1 x RS232, 1 x S-Video, Яскравість 4000 (ANSI lm), Підтримка форматів 16:10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BENQ
Роздільна здатність матриці WUXGA (1920x1200)
Тип офисный, для школ и ВУЗов
Технологія DLP
Яркость 4000 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 2 x HDMI, 3 x RCA, 1 x S-Video, 2 x VGA (D-Sub), 1 x 3.5 мм (audio in), 1 x micro-USB, 1 x USB, 1 x RS232, 1 x 3.5 мм
Поддержка форматов 16:10
Контрастность 20 000:1
Колір White
Типы проекции фронтальная
Матрица WUXGA
Количество отображаемых цветов 1 млрд
Минимальная диагональ изображения 0.76 м
Максимальная диагональ изображения 7.62 м
Поддерживаемые разрешения до WUXGA (1920 x 1200)
Горизонтальная 15 - 102 кГц
Вертикальная 23 - 120 Гц
Коэффициент масштабирования 1.3 x
Фокусное расстояние 16.88 - 21.88 мм
Коррекция трапецеидальных искажений V= ±40
Мощность лампы 240 Вт
Строк служби 3000 годин (4000, 7500 економ режим)
Общая мощность звука 2 Вт (1 х 2 Вт)
Поддерживаемый стандарт видео SECAM, PAL, NTSC, HDTV (EDTV, SDTV)
Ширина 331 мм
Висота 129.4 мм
Глибина 246.2 мм
Вага 3.3 кг
Уровень шума 31 dB (28 dB эконом режим)
Опис

Придбати Проектор BENQ MU706 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Найвища роздільна здатність 
Проектор BenQ MU706 з роздільною здатністю WUXGA 1920 х 1200 дозволяє відтворювати контент високої чіткості — піксель в піксель. Насолоджуйтесь високою якістю зображення..

Неперевершена яскравість. Безшумна робота
Зазвичай проектори з високою яскравістю досить гучні. Але не проектор MU706, який при яскравості в 4000 лм має рівень шуму 31 дБ. Тихий і яскравий, проектор MU706 — це прекрасний вибір для проведення корпоративних презентацій.

Високий рівень контрастності
Найвищий рівень контрастності 20000:1 забезпечує чітке відображення тексту, малюнка або графіка.

Незалежна налаштування кольорів
Отримаєте можливість незалежно налаштовувати інтенсивність кольорів. Проектор MU686 дозволяє проводити незалежну налаштування рівня кольоровості і насиченості шести основних кольорів (R/G/B/C/M/Y).

Вертикальна корекція трапецеїдальних спотворень (автоматична)
Ця функція дає можливість скорегувати неправильне зображення з допомогою вертикального регулювання до +/- 40 градусів. Це дозволить вам розташувати проектор під різними кутами від екрану.

Великий оптичний зум 1.3 x
Швидка і зручна інсталяція — це можливо з проектором BenQ MU706! Наявність великого оптичного зума 1.3 x дозволяє отримати зображення з великою діагоналлю з широкого діапазону відстаней.

Підтримка MHL
Проектор MU706 з підтримкою MHL забезпечує бездоганну потокову передачу даних з Android пристроїв. Це дозволить вам без зайвих зусиль відобразити будь-який контент з вашого пристрою.

Підтримка різних форматів 3D
Проектор MU706 оснащений функцією показу 3D зображень. Ви можете підключити проектор до Blu-ray плеєра і подивитися ваш улюблений фільм. MU706 підтримує такі 3D формати як: 3D field-sequential 3D frame packing, 3D top-and-bottom і 3D side-by-side.

1.5 A USB Type A
Користувачі можуть заряджати свої мобільні пристрої через 1.5 USB Type A-A. Тому вам не доведеться турбуватися про те, що ваш телефон вимкнеться в самий невідповідний момент.

Режим SmartEco
Режим SmartEco проектора дозволяє автоматично регулювати потужність ламп і інтелектуально встановлювати яскравість лампи на рівень максимального енергозбереження, зберігаючи найкращий контраст і яскравість зображення.

Автоматичний перехід в режим EcoBlank
При відсутності вхідного сигналу протягом трьох хвилин проектор автоматично перейде в режим Eco Blank. Це не дозволить витрачати електроенергію даремно і продовжить термін служби лампи.

Автоматичне відключення
При відсутності вхідного сигналу проектор автоматично відключається. Це дозволяє продовжити термін роботи лампи проектора, а також скоротити витрати на енергоспоживання.

Чудова якість зображення непідвладне часу
BenQ DLP проектори забезпечують чудову чіткість зображення, високу читаність тексту і яскраві, реалістичні кольори весь період роботи. BenQ використовує передову технологію DLP.

Чудова чіткість зображення. Висока читаність тексту
Також DLP-проектори мають високий рівень контрастності для бездоганної візуалізації дрібних деталей, тонких ліній і темних сцен. Більш глибокий чорний колір і більш чітке, чисте зображення зроблять вашу презентацію легко читається навіть з останніх рядів у добре освітленому класі. А завдяки технології BenQ SmartEco витрата електроенергії істотно знизиться, при цьому найкращий контраст і яскравість зображення залишаться незмінними.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані