Монітор BENQ XL2540 - AT027794 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор BENQ XL2540 - AT027794 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор BENQ XL2540

Монітор BENQ XL2540 - AT027794

Код товару: AT027794
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея 24.5", Тип матриці TN+film, Тип монітора Геймерські, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, Поворотний екран (Pivot), Поворот монітора (Swivel), Концентратор USB, Покриття Anti-Glare

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BENQ
Діагональ дисплея 24.5
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Тип матриці TN
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення DisplayPort, HDMI, DVI-DL
Колір Чорний
Тип монитора Геймерские
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel), USB-концентратор
Время отклика матрицы 1 мс
Контрастность динамическая 12 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Опис

Придбати Монітор BENQ XL2540 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Від творців культової серії XL ігрових моніторів BenQ - XL2540 відрізняється найвищою на сьогоднішній день частотою оновлення - 240 Гц, тому втрата часу на важливій ділянці виведення зображення зведена до мінімуму.

КЛЮЧОВІ ОСОБЛИВОСТІ

  • Частота оновлення 240Гц
  • Спеціальні бічні панелі
  • Спеціальний вугільно-сірий корпус монітора
  • Пульт S Switch
  • Функція Black eQualizer
Частота оновлення 240Гц
Ігровий монітор BenQ ZOWIE XL2540 відрізняється найвищою на сьогоднішній день частотою оновлення - 240 Гц, тому втрата часу на важливій ділянці виведення зображення зведена до мінімуму. Зображення за такої частоти завжди буде чітким і плавним, навітьза динамічно швидких сцен.

Спеціальні бічні панелі
Спеціальні бічні панелі допоможуть вам сконцентруватись на грі. Вони мають знімну конструкцію та регульований кут повороту.

Функція Black eQualizer
Black eQualizer - функція, яка відповідає вимогам геймерів, коли мова заходить про видимість та контроль. Темні сцени стають чіткішими та насиченішими без зайвого висвічування світлих ділянок. Це дозволяє гравцям швидко реагувати у критичних ситуаціях.

Оптимальна точність налаштування
Функція Color Vibrance надає користувачеві 20 рівнів налаштувань на вибір. Налаштуйте монітор точно так, як потрібно для конкретної гри або завдання.

Регульована підставка
Регульована підставка дозволяє змінювати висоту та кут нахилу монітора одним пальцем. Грати зКомфортом стало ще простіше.

Зручний доступ до налаштувань монітора
Перемикач S Switch розроблений для того, щоб користувач міг легко змінити налаштування монітора та вибрати режим зображення, який йому потрібен саме зараз. Відео, текст, інтернет або ігри - надлаштувати зображення самому або вибрати готовий режим можна буквально в два рахунки.

Окремі ігрові режими
Для кожної гри є набір оптимальних налаштувань. Ми додали до моніторів серії XL можливість зберігати для кожної гри спеціальні профілі, перемикатися між якими гравець зможе натисканням гарячої клавіші.

Мінімум відволікаючих факторів
Зосередженість – ключ до успіху у кіберспорті. У моніторах лінійки XL все - від форми корпусу до останньої деталі покликане зробити перемогу в битві максимально швидкою ілегкої. Спеціальна форма рамки екрану та вугільно-сірий колір корпусу допомагають зменшити відбиття світла від його поверхні та прибрати «паразитні» відбиття, щоб нічого не заважало зосередитися на ігровому процесі.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані